tie screeny moc nepovedali.. ale podla CPU usudzujem ze mas PCIe, takze sadne.. ale je to slaba VGA... dnes hry si teda na plnych nezahras.. ale s rozumnymi detailami jo...
oživujem starú tému, chcem sa opýtať či mi pôjde táto grafická na mojom pc a či mi pôjdu nové hry resp. Čo k nej este musím dokúpiť aby som ju najlepšie využil.
Ide o vga gainward hd4850 512 mb
Bushido napísal:oživujem starú tému, chcem sa opýtať či mi pôjde táto grafická na mojom pc a či mi pôjdu nové hry resp. Čo k nej este musím dokúpiť aby som ju najlepšie využil.
pojdu, ale radsej kup od Ati HD4870 alebo od Nvidie 260GTX.
Bushido napísal:oživujem starú tému, chcem sa opýtať či mi pôjde táto grafická na mojom pc a či mi pôjdu nové hry resp. Čo k nej este musím dokúpiť aby som ju najlepšie využil.
Bushido napísal:ale túto môžem mať za 3500 z druhej ruky...
aha, tak ked ti na nu este ponuka zaruku, tak ju ber
ale aj tak za taku cenu by som to riskol aj bez zaruky
btw. tiez odporucam kupit kvalitny zdroj, bud Corsair alebo Enermax.
Šu-Do napísal:@ndrejko
a co ked ma bednu nejaku malu, a nevopcha tam tu VGA ?
co ked ma blby zdroj.. moze mat aj 400.. ale nejaky shit.. iba hento AMD pekne zere
to s tu bednu ma nenapadlo(dobry postreh). ale s tim zdrojom si sa treskol ja mam shit 400w zdroj ku bedni(dokonca je aj SOI-kou vyhlaseny za rizikovy) a ide bez problemu. ten procesor ma max prikon 65-75W podla everestu neverim že to je viac ako moja 5200