ani mne disk nenacitava(cervene svetielko na bedni)ktovie co tomu chyba ale na minime by to malo slapat jak nicxy1111 napísal:No skusal som to s tym cakanim a nic,proste po kliknuti sa nic nedeje ani disk sa nepohne,cakam cakam a nic...HW mam podobny
Call of Duty - World at WAR
Re: pls help
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mno jo... vidim, ze si dali na tom rychlo zalezat

tak mi nehovor nieco o hrani alebo nehrani... ked nie je PB tak sa proti cheaterom neda bojovat... pokial na servry nie je admin 24/7
mas to blbe ked nemas original a hras po vselijakych publicoch.. tak sa nestazujSphinx napísal:kamo vidno ty si to nehral ked trepnes taku blbost po servroch pobehuje tolko AIM-akov a Lvl hack-erov ze to az boli ..
tak mi nehovor nieco o hrani alebo nehrani... ked nie je PB tak sa proti cheaterom neda bojovat... pokial na servry nie je admin 24/7
-
Sphinx
Addict
moze byt PB-erov na servy kolko chces aj tak budu cheatery a ja sa nestazujem len konstatujem .. a to mas jedno mam aj origos cez steam a aj tam sa najdu cheatery cize jeto jedno ci origos ci nie... co clovek vymyslel to dokaze aj oklamat ..Šu-Do napísal: mas to blbe ked nemas original a hras po vselijakych publicoch.. tak sa nestazuj
.. ked nie je PB tak sa proti cheaterom neda bojovat... pokial na servry nie je admin 24/7
-
makoss
Medium Expert
myslim ze tu este nikto nemal tento problem, tak pisem
....
ked spustim hru, objavi sa logo, chvilu je cierna obrazovka, vzera to ze sa to chce spustit, ale vypne sa to a vyhodi mi to taky ten Log de je vsetko popisane co sa deje a s nim pride aj tabulka v ktorej sa pise
videl som ze par ludi uz tiez ma tento problem, no nikde som nenasiel riesenie... neviete niekto co mam preboha robit ?
diky
ked spustim hru, objavi sa logo, chvilu je cierna obrazovka, vzera to ze sa to chce spustit, ale vypne sa to a vyhodi mi to taky ten Log de je vsetko popisane co sa deje a s nim pride aj tabulka v ktorej sa pise
Kód: Vybrať všetko
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.-
Daggertail
Light Professional
staci aby si ovladal trochu anglictinu,pise ti ze je ten konkretny subor poskodeny,to znamena ze ti ho bude musiet niekto poslat alebo skus reinstal hry,ja som mal ten isty problem pri cod4 ked mi zle opatchovalo hru a nesla mi spustit mapa mp_carentan (chinatown)makoss napísal:myslim ze tu este nikto nemal tento problem, tak pisem....
ked spustim hru, objavi sa logo, chvilu je cierna obrazovka, vzera to ze sa to chce spustit, ale vypne sa to a vyhodi mi to taky ten Log de je vsetko popisane co sa deje a s nim pride aj tabulka v ktorej sa pisevidel som ze par ludi uz tiez ma tento problem, no nikde som nenasiel riesenie... neviete niekto co mam preboha robit ?Kód: Vybrať všetko
Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.diky
-
makoss
Medium Expert
no nahodou sa ucim anglictinu uz 10. rokDaggertail napísal:staci aby si ovladal trochu anglictinu,pise ti ze je ten konkretny subor poskodeny,to znamena ze ti ho bude musiet niekto poslat alebo skus reinstal hry,ja som mal ten isty problem pri cod4 ked mi zle opatchovalo hru a nesla mi spustit mapa mp_carentan (chinatown)