Problemy s Bluetooth, nemoznost sparovania

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gandus
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Problemy s Bluetooth, nemoznost sparovania

Príspevok od používateľa gandus »

Asi pred mesiacom, mozno necelym mesiacom, som si kupil NB ASUS M51-VA, dnes sa mi dostal do ruk novy telefon Nokia E51.
Moj problem nastal vo chvili ked sa pokusim v nastaveniach BT cez windows zakliknut

"Allow bluetooth devices to see this computer".

Zakliknem to a ked kliknem Apply alebo OK tak napise toto:

"An error occured while Windows was saving your settings. The bluetooth device might be unplugged. The following settings were not saved: Discoverability settings, Connection settings"

Co to presne znamena (prelozene to mam, ale vyznam) a ako si myslite ze sa to da riesit?? Za odpovede vam vopred dakujem.

//edit: Samozrejme ani s pomocou PC neviem najst telefon, takze to nefunguje ani jednym smerom

Myslite, ze moze byt nejaky problem v PC?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

skus odinstalovat ovladace na BT a znova to naistalovat mozno zabere obcas WINU zasibe mne minule erorovala zvukova karta znicoho nic ked som dal aktualizovat ovladac nic s toho ale ked som poslal prec a znova nainstalvoal ten isty tak uz slo vsetko ako ma
gandus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa gandus »

ale rozumiem tomu spravne ze Okna si myslia, ze ten moj BT modul (ktory je zabudovany v NB) je odpojeny...?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

gandus napísal:ale rozumiem tomu spravne ze Okna si myslia, ze ten moj BT modul (ktory je zabudovany v NB) je odpojeny...?
huh jj daco v tom zmysle nadava ze windows zisitl problem pri ukladani osobnych nastaveni, BT zariadenei bolo odpojene a preto neboli nastavenia ulozene , pripojovacie nastavenia prehliadacie nastavenia
Napísať odpoveď