už mi to lezie na city, však teraz bol Silvester a už musím zas kupovať darčeky na Vianoce a hľadať povinnú naje*ávku na Silvestra? Nenormálne ten čas letí
t0m4s3 napísal:Sensation, Dusseldorf, Germany v spolocnosti mojeho naj DJa Rogera Sancheza
tisko zavidim
e:/ znie to lakavo, ale myslim, ze nehrozi
ja asi standardne doma, ako kazdy rok. necakam ani, ze by motyka vystrelila, kamarat sa totiz prestahoval a teraz riesi byvanie, cize byt sa asi nekona, nikto zatial nic nedal vediet, ci ma daky plan. do mesta urcite nepojdem, cize to vidim na silvester na hojkovi
Kibo....budem ti robit spolocnost
Sice nie dobrovolne...ale okolnosti ma nutia. Zostavam v GB.....skoda......myslel som, ze poletim na SVK...ale nesu peniaze....
Cize Silvester osamote, zavrety doma a celkovo preje***y cas.....mrzi ma to......a Ked mam travit Silvestra na fore takpekne dakujem
k teme : tak ako kazdy rok doma s celou nasou familiou pyrotechnika my uz prisla tak uz sa neviem dockat vcera som testoval a fizli prisli
na tento silvester sa velmi tesim
a ked skoncim s pyrotechnikou tak potom za frajerkou ak este bude
doma nad knihami (klasika), ale vecer mozno sadnem na chvilu k telke, pripadne pojdem na chvilu do mesta, ak sa mi bude chciet a bude zima (teda ze nebude prsat ale snezit) a ak tam budu nejaki este triezvi kamosi
Akurat vcera vecer sme riesili s kamaratmi co na silvestra dosli sme ktomu ze asi budeme niekde von unas v parku predpokladam a dufam ze bude perdo ludi a ze bude teraz sa "zije pije hudba hra" popripade ceknut mesto alebo tak neak i ked to bude asi prvy silverster bez rodicov i ked uz minuly rok som "odbehoval" von ale 3,2,1 bolo doma
keďže je naša rodina dosť malá, nechcem ju ešte zmenšovať mojou neprítomnosťou. U nás je zvyk pripiť si na nový rok spoločne, a ja som rád keď som na silvestra s rodičmi a bratom. Po polnoci sa venujem kamarátom a vybehnem s prilbou niekde na front
Silvestra oslavim na chate obklopeny ludmi ktorych mam rad a ktorych v poslednom case uz skoro vobec nevidavam. A kedze kedysi nasa stara parta mavala chatu kazde dva tyzdne, aspon pri prilezitosti noveho roka si tento zvyk docasne obnovime. To bude zas sentimentu
tento rok moji spoluziaci z gymka nestihli rezervovat klastor, takze sa spekuluje o dakej chalupe na lazoch blizko Brezna... ale mozno ostanem konecne doma... na rozhodovanie mam este hrbu casu...
Netuším kde sa pojdem rozbiť, ale určite to nechcem stráviť tak ako minulý rok, kedy sa všetko dosralo a bol som sa akurát pozrieť na ohňostroj na námestie