preinstalovanie xp-cka bez formatu ostatnych diskov

Informácie o software, ankety...
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

preinstalovanie xp-cka bez formatu ostatnych diskov

Príspevok od používateľa stejko »

ahojte,nema nahodou niekto z vas podrobny navod ako preinstalovovat windovs xp bez formatu ostatnych diskov?da sa to vobec?mam totiz virus,ktory mi vzdy restartuje comp.nasiel som na nete o tom len to,ze musim preinstalovat windows.ale na disku E mam fotky a take veci,ktore by som nechcel stratit,a neexistuje aj nejaky iny navod,ako sa toho virusu zbavit?
PS:prosim nepiste mi,aby som hladal v googli,lebo tam som uz hladal,ale nic poriadne som nenasiel :(
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

Skúšal si nejaky antivir ako Nod,..atd?potom Spybot S&D,Ad-aware,..?windows máš na ktorom disku?je otázne či sa zbavíš vírusu len preinštalovaním winu..je problém si zálohovať fotky a dať kompletny format?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Opak napísal:Skúšal si nejaky antivir ako Nod,..atd?potom Spybot S&D,Ad-aware,..?windows máš na ktorom disku?je otázne či sa zbavíš vírusu len preinštalovaním winu..je problém si zálohovať fotky a dať kompletny format?
už tu niekde podobná téma bola, tak napíšem niečo v tom zmysle čo som písal tam. Ak je vírus na E v tých dokumentoch, tak je úplne jedno či ich nechá nedotknutné a preinštaluje iba systém alebo si ich zazálohuje a zformátuje celý disk (lebo si zazálohuje aj vírus ktorý hodí späť)

Ak vieš že je ten vírus iba na systémovom disku, a neporadí si s ním žiaden antivír z vyššie menovaných tak áno, dá sa to tak, že zformátuješ iba systémový disk a nainštaluješ systém nanovo bez toho aby si niečo robil s dokumentami. Návod ti netreba, je to presne ako klasická inštalácia. Iba na začiatku budeš vidieť viac diskov (nie len jeden) tak vyber ten systémové kde máš teraz win
Napísať odpoveď