Pomoc pri kupe grafickej
Pomoc pri kupe grafickej
Cawte chcem si kupit novu graficku 256MB alebo 512MB chcem to na dosku p4s8x-x alebo p7s8x-x. Bol som sa spytat v jednom obchode poradili mi ati 3650 512MB mate niekto s nou skusenosti a bude tam vobec pasovat bo mne sa to nezda..tak keby sa niekomu chce a najde mi nejake bo ja neviem ake by tam mohli ist(a sli by na tej doske) nejak sa tomu moc nerozumiem
Tak na ktorú dosku to chceš??? p4s8x-x alebo p7s8x-x???
Predpokladám, že na tú prvú.. tá má AGP slot, čiže musíš hľadať grafiky pre AGP slot (nie PCI, PCI Express ani PCX ani PCI-E).
Výber konkrétneho modelu závisí od Tvojich požiadaviek, cenového limitu, prípadne napíš, čo tam máš teraz (vga aj procesor), či sa to vôbec oplatí.
Predpokladám, že na tú prvú.. tá má AGP slot, čiže musíš hľadať grafiky pre AGP slot (nie PCI, PCI Express ani PCX ani PCI-E).
Výber konkrétneho modelu závisí od Tvojich požiadaviek, cenového limitu, prípadne napíš, čo tam máš teraz (vga aj procesor), či sa to vôbec oplatí.
Teraz tam mam Nvidiu 64MB a procesor celeron 2,2brm napísal:Tak na ktorú dosku to chceš??? p4s8x-x alebo p7s8x-x???