Aku kupit graficku kartu?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Cabuko
Novice
Novice

Aku kupit graficku kartu?

Príspevok od používateľa Cabuko »

Zdravim, vedeli by ste poradit aku graficku kartu kupit do tejto zostavy, pripadne co by tam bolo treba este vymenit.. hry velmi nehram, ale chcem aby ta grafika bola svizna, mam tam vistu a chcel by som na nej pustit aj aero, co mi zatial nejde pochopitelne.. cena tej karty, tak max do 2500 aj menej..

doska ASUS A7V8X-X
AMD Athlon (TM) XP 2500+ 1.82 GHz
RAM 3x512 MB
32-bit vista
grafika ATI redeon 9200 128MB
monitor 1680x1050

dakujem
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aku kupit graficku kartu?

Príspevok od používateľa cORP. »

Cabuko napísal:Zdravim, vedeli by ste poradit aku graficku kartu kupit do tejto zostavy, pripadne co by tam bolo treba este vymenit.. hry velmi nehram, ale chcem aby ta grafika bola svizna, mam tam vistu a chcel by som na nej pustit aj aero, co mi zatial nejde pochopitelne.. cena tej karty, tak max do 2500 aj menej..

doska ASUS A7V8X-X
AMD Athlon (TM) XP 2500+ 1.82 GHz
RAM 3x512 MB
32-bit vista
grafika ATI redeon 9200 128MB
monitor 1680x1050

dakujem
no podla zostavy je jasne zeje to agp,tym padom je to v podstate jedno ,pre teba pouzitelna vec je radeon hd2600pro/xt podla penazi ,alebo ak si zozenies do agp hd3850 to je ale na tvoju zostavu prilis vykonna vec ,zozen si 2600 radu a budes spokojny ,neviem aky mas ale zdroj ,skus uviset vyrobcu a w aby sme vedeli lepsie poradit
Cabuko
Novice
Novice

moc sa do compov nevyznam.. tak ide o starsiu dosku, v manualy som teraz precital ze ta maju byt +1.5V AGP karty (netusim co znamena)..

naj by bolo keby ste mi hodili nejake linky priamo, co do toho kupit..
a nazov vyrobcu coho si myslel?

diky
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zdroj znacku a wataz ,pretoze mozno je slabsi zdroj

tieto pripadaju asi k tvojej zostave tak maximalne ,lepsie sa uz neoplatia vobec

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/graficka-karta-sapphire-hd-3650-512mb-ddr2-d97875.htm

http://www.alza.sk/graficka-karta-msi-rx2600pro-t2d256z-d2-d80748.htm
ale lepsia volba je ta 3650 pretoze je to novsi cip a je aktivne chladena ,kedze mas athlona barton ktore dost hriali tak pasiv by nebol najvhodnejsia volba :)
Cabuko
Novice
Novice

INDIGOcorp. napísal:zdroj znacku a wataz ,pretoze mozno je slabsi zdroj

tieto pripadaju asi k tvojej zostave tak maximalne ,lepsie sa uz neoplatia vobec

http://www.alza.sk/graficka-karta-sapphire-hd-3650-512mb-ddr2-d97875.htm

http://www.alza.sk/graficka-karta-msi-rx2600pro-t2d256z-d2-d80748.htm
ale lepsia volba je ta 3650 pretoze je to novsi cip a je aktivne chladena ,kedze mas athlona barton ktore dost hriali tak pasiv by nebol najvhodnejsia volba :)
fuha ze pasiv aktiv :D no jo tak do tej 3650 by som aj isiel, vyzera to celkom v pohode..

ok a teraz taka debilna otazka, ze pod tym "zdrojom watazov a znackou" to myslis ako co? graficku kartu co tam teraz mam alebo? proste mi to vysvetli kde to mam najst a co to je :D
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

v bedni uplne hore v zadu :) ide z toho vela kablov
Cabuko
Novice
Novice

re

esteze je to na wiki vysvetlene :D no tak som to kukol a je tam na tom stitku dost vela veci, tak neviem co vsetko z toho..

SIMBA SI - CY300
ATX Switching Power Suply

a potom je tam taka tabulka
50Hz 4,5A 230V
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

no skus nahodit everest ultima edition, alebo nejaky iny diagnosticky software, pripadne kukni na ten zdroj z inej strany a najdi, aku ma wataz (cislo W). Na googli som podla oznacenia tvojho zdroja nenasiel nic...
Cabuko
Novice
Novice

johny_sk napísal:no skus nahodit everest ultima edition, alebo nejaky iny diagnosticky software, pripadne kukni na ten zdroj z inej strany a najdi, aku ma wataz (cislo W). Na googli som podla oznacenia tvojho zdroja nenasiel nic...
ok tak mam ten everest a kde to tam najdem teray, lebo som to skoro cele presiel a nist..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

BTW špatna sekcia.
Cabuko
Novice
Novice

moosha napísal:BTW špatna sekcia.
tak sorrac, som na rychlo cital, tak to presunme cele nejako ak sa da..

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 13:49 )
Tak poradi niekto aku tu kartu kupit? pripadne kde este v tom evereste ultimate najdem aky mam zdroj, lebo som to presiel skoro cele a nic som tam take nenasiel..
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

teraz som cele prazdniny u rodicov, kde nemam everest, tak ti nemozem poslat screen..., niekde som tam ale tu wataz videl (a mozno to bol iny program z mojho kompu, ale predpoklad je, ze to zvlada aj everest).
Najistejsie ale je otvorit skrinku a pozriet na stitok na zdroji
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Cabuko napísal:tak sorrac, som na rychlo cital, tak to presunme cele nejako ak sa da..

//autoeditácia príspevku ( 28 Dec 2008, 13:49 )
Tak poradi niekto aku tu kartu kupit? pripadne kde este v tom evereste ultimate najdem aky mam zdroj, lebo som to presiel skoro cele a nic som tam take nenasiel..
ved kartu som ti poradit :D co viac chces ,silnejsiu davat zmysel nema a slabsiu len ked chces usetrit ,inak co na tom chces vlastne hrat ak sa smiem spytat ?
Cabuko
Novice
Novice

INDIGOcorp. napísal:ved kartu som ti poradit :D co viac chces ,silnejsiu davat zmysel nema a slabsiu len ked chces usetrit ,inak co na tom chces vlastne hrat ak sa smiem spytat ?
tak neviem velmi hry nehram.. ide mi len o to aby bola ta grafika sviznejsia, aj ked aj teraz je celkom ok.. no abz pripadne aby islo aero spustit..

na zdroji nemam vobec tu vataz na tom stitku pozeral som to zo vsetkych stran, tak neviem ako na to dojdem..

proste aby bola ta karta kompatibilna, toho sa bojim..
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Cabuko napísal:tak neviem velmi hry nehram.. ide mi len o to aby bola ta grafika sviznejsia, aj ked aj teraz je celkom ok.. no abz pripadne aby islo aero spustit..

na zdroji nemam vobec tu vataz na tom stitku pozeral som to zo vsetkych stran, tak neviem ako na to dojdem..

proste aby bola ta karta kompatibilna, toho sa bojim..
pozri ked zoberes kartu a nenabehne pocitac zistis ze zdroj je slaby to je cele
,alebo ze sa obcas pri plnom zatazeni restartne a podobne featury :D ale myslimz ze pri athlone bude zdroj minimalne 300w cize nemaj obavu tato trieda teda 3650 by nemala zrat vobec vela ,2600xt ale zerie viac tak pozor na to :)
Cabuko
Novice
Novice

INDIGOcorp. napísal:pozri ked zoberes kartu a nenabehne pocitac zistis ze zdroj je slaby to je cele
,alebo ze sa obcas pri plnom zatazeni restartne a podobne featury :D ale myslimz ze pri athlone bude zdroj minimalne 300w cize nemaj obavu tato trieda teda 3650 by nemala zrat vobec vela ,2600xt ale zerie viac tak pozor na to :)
tak mne nejde nejako o cenu tych 2 a pol je v pohode, len aby to ficalo no :)
Napísať odpoveď