Som klasicky uzivatel ktory nemoze nic instalovat bez povolenia administratora, nedalo by sa to nejako obist, nejaky programik, alebo nieco surne to potrebujem pre kamosa, brat je spravca a ani zaboha neda heslo.
Dakujem kazdemu.
System Windows XP Profesional myslim ze SP2 alebo SP3
neskusal som to nikdy ale ked pri bootovani do systemu stlacis F8, das Safe mode tak tusim tam si ako administrator, fakt nikdy som to neskusal, iba som o tom pocul, ale za pokus to stoji, nic za to nedas
-=wolf=- napísal:neskusal som to nikdy ale ked pri bootovani do systemu stlacis F8, das Safe mode tak tusim tam si ako administrator, fakt nikdy som to neskusal, iba som o tom pocul, ale za pokus to stoji, nic za to nedas
hej..az na to, ze ak ma brat zaheslovany pristup na konto Admin (heslo sa zadava pri instalacii windowsu), tak mu to nepomoze ale skusit moze..
tak co cakas? vyskusaj to co som ti ja napisal, restartni pc, este predtym ako sa zacne bootovat win stalcaj F8, potom si vyber Safe mode(Network) aby ti tam isiel aj net, alebo si to uz vyskusal a nejde to...
Skusim, ale pocuj nieje nieco ked som prihlaseny v normalom uzivatelovi, tak zeby som tam nieco spravil a dostal sa nejak do adminuctu, alebo stacilo by zmenit uzivatela na admina, nic viac.