Potrebujem nazov veci

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Potrebujem nazov veci

Príspevok od používateľa Element »

Cavte sorry ale nazov temy stale neviem ako by mal zniet, hladam pomenovanie aspon slovenske ale najlepšie anglicke tej veci co pouzivaju americania, su to take ako keby dve plechovky upevnene okolo hlavy a do ust su prepojene slamkou taka skor hadicka, pouziva to homer simpson mate aj pomocku :-D, sluzi to na pitie proste taki americky styyl, neviem ci mi poradite, chcem to kupit z ebayu ako darcek ak niekto neive o co sa jedna nech mi nic nevycita ze nepochopil dakujem
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

neviem či od nás nechceš veľa ...asi to nemá nejaký špecifický nazov ... aspon podľa mňa
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa konyk87 »

skus hladat pod "beer drinking hat" - dost obrazkov je prave pod tymto nazvom :) a ak trocho pogooglis, tak urcite najdes aj kopu navodov, ako si to mozes spravit sam :)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

konyk87 napísal:skus hladat pod "beer drinking hat" - dost obrazkov je prave pod tymto nazvom :) a ak trocho pogooglis, tak urcite najdes aj kopu navodov, ako si to mozes spravit sam :)
parada uz som to našiel aj na ebayi diky moc, no vyrobit s mojimi zručnostami asi nie :oops: diky mozte locked
Napísať odpoveď