Kedze moji rodicia sa odcestovali a zabudli mi napisat ospravedlnenku a moja triedna je absolutne netolerantna v tejto veci a ja si ospravedlnenku pisat neviem tak sa chcem opytat ci nemate nejaky vzor z nejakeho napr rehabilitacneho centra ci lekarky ci nieco take proste co vytlacim pacnem tam daco daky podpis a meno a mam to.
Len tak pre info chodim do 3 rocnika na strednej ale ospravedlnenky , na to som nikdy nemal talent
Dik moc za dake rady. Vazne nechcem dostat za 2 dni neospravedlnene to uz by bola hned tutova 2ka.
ked dobre vychadzas s obvodnou, zbehni za nou, kup jej bonbonieru a vymysli si rozpravku, ked len chces zneuzit situaciu, ze je volny byt, tak si 2x rozmysli, ci nie je lepsie mydlit do skoly rodicia su ako tajni agenti, vycmuchaju aj to, co sa neda
sak zbehni ako pisal Kibo za obvodnou lekarkou a popros ju ze ci by ti ju nemohla
vypisat... mne tak napisala uz lekarka viacejkrat osprav. ... alebo si vymysli a povedz
jej ze ti bolo vtedy zle a ze si zostal dom a tak ze ci by ti nemohla dat ospravedlnenku
mas kamaratov resp. kamaratky (maju zvycajne krajsie pismo) tak daj im nechti nieco napisu. bud,ze ti bolo zle alebo z rodinnych dovodov. a keby sa pytala profka, na tie rodinne dovody povedz jej, ze toto ju zaujimat nemusi.
My sme na tom ficali celu strednu, joj to boli casy. Bol to dokonaly system (photoshop - rozmazanie, atramentova tlaciaren stara), nedalo sa to zistit az jeden den myslim ze posledny rocnik kamos si zohnal nejaku tlaciaren, doniesol peciatku do ZELENA + mala ciary cez seba, lebo mu dosla cierna farba.Vtedy sa triedny tak nasral a vytiahol z archivu za polroka dochadzky a zistoval ktore peciatky su falosne
Len taka sranda. Spoluziak mal 5 roznych obvodnych lekarok
Zaver? 3 zo spravania s podmienecnym vylucenim (na dozvukoch sa stratil zaznam o znizenej znamke zo spravania)
Najlepsie cez atramentovu tlaciaren vytlacit na taku foliu pevnu. Na tej to nezaschne. A hned ako to vytlaci tak to otlacis do ziackej knizky. Vyzera to ako peciatka.
viper1993 napísal:obnovim starsiu temu
ked mate peciatku tak ako tlacite do ziackej knizky?
do ziackej? otvoris na stred vyhnes opatrne spinky (napr. nozikom) , vyberies stranu kde sa davaju
ospravedlnenky, poprehinas ju v strede aby sa kus vystrela das do tlaciarne no a
pred tym si skusis na A4 papier ze kde ti ju bude tlacit to si uz len nastavis, najlepsie
robit cez photoshop a tlacis... najlepsia je atramentova inac sa ti doje***.. datum dopises
bullshit najlepsie je to robit ako bolo spomenute obratis v malovani zrkadlovo peciatku. vytlacis ju na foliu, (ak nemas foliu nalep lepacu pasku na kancelarksy papier) a otlac tam kde treba v zivotze nikto nepride na to ze to neje original peciatka (typek co falsoval uradne dokumenty takymto sposobom tak mu prisli na to fizli a rozhadzali mu cely byt koli tomu ze im nechcel dat peciatku .. nevedeli pochopit normalne..samozrejme mali povolenie na prehliadku.. bolo tam toho viac)
sa mi dnes nece ist do skoli tak som sa rozhodol ze si napisem ospravedlnenku no a ta sa mi vydarila tak ze vypada jako od mamky a to mam len 14rokov xD este ze viem pisat dobre....
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 9:22 )
som si napisal ukazkovu ospravedlnenku a to mam len 14 rokov
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 9:24 )
mne sa podarilo napisat ukazkovu ospravedlnenku a to som chalan a mam 14 rokov este aj podpis som dal originalny
Ak je to pravda, tak sa teda volverine95 máš čím teda chváliť. Nechcem sa tu hrať na moralistu, ale toto by som v živote nespravil. Jednoducho mám v hlave istý blok, ktorý mi nedovolí spraviť niečo také. Ale ako vidím, stačí len rok rozdielu a už je myslenie detí iné.