isiel vzdy tak pomaly alebo casom?
ak si nemal davno preinstallovany windows tak by nebolo od veci, ked nie tak aspon zdefragmentovat hdd, odinstalovat nepotrebne programy a vsetok bordel a precistit pc cez ccleaner.
nechaj tak... stiahni si CCleaner. nainštaluj a daj prečistiť komp. mohlo by pomôcť čosi. aaa nemáš niekoho poruke, kto sa v PC vyzná trochu viac? cez forum to bude na dlho
37 GB mozes mat tak hardisk a nie hadware.
Hardware je vsetko to co mas v bedni teda aj ta bedna hardware.
Ked sa niekto pýta na Hardware tak chce vediet aky mas procesor, ramku, graficku kartu, dosku a podobne.
Ked sa niekto pýta na Software tak chce vediet v prvom rade operačny system.
ak myslis vazne ze mas taky pocitac tak sa to neoplati cistit. tych tem o pomalom pocitaci je vela daj hladat napis POMALY a daj hladat NAZOV TEMY a uvidis kolko ich tam bude.
preco by sa neoplatilo ?? prave naopak...pri takychto PC je najlepsie udrziavat poriadok..pri i7 a 4GB ram by si nejaky bordel ani nepocitil...ak je to PC urceny na net tak to v pohode staci...ja som pri starom PC musel robit reinstall winu kazde tri mesiace a ten rozdiel bol citelny...
dobre skus si skontrolovat este raz aku mas ram. alebo mozno hovoris pravdu. tak dobre skusime poradit s 190-tkou ramkou. aky mas win? xp? ako to je mozne ze ide? daj tu este aj cpu, hdd, grafika. ale poviem vam pravdu nieje to na smiech ja som rozbehal xp na 160mb ram a isiel dobre. mozno mu ten pocitac staci. k teme: reinstaluj win, a ked nechces tak pouzi ccleaner, povymazuj ten bordel co nepouzivas, potom spusti antiviri. zaujimava tema a chcel by som vediet ako udziavat stary pocitac rychly? ale nemam 160mb ram