no a ked ho vypneš s elektriky aspoň na noc nepadne tá zámka či sa to neresetne lebo to nebude mať štavu ale ak je tam baterka tak neveim ale bo nie je zo zadu reset tv
tv uz z elektriny bol ale nepomohlo, myslim ze bateria v tv nieje no urcite ma tv nieco ako epromku, pamat v ktorej ostava vsetko ulozene ako naladenie kanalov ci hesla.. Ten reset moze byt neaky tlacitkovi hmat na dialkovom alebo nieco take, neviem
Ludia da sa to ale je mi luto uz si to nepametam presne sa mi to stalo pred niakym rokom presne na tom televyzore co kolega hore ten typ napisal mi sme zavolali tam do predajne kde sme ho kupovali a povedali nam to viem ze sa to robilo televyzor sa vipol na televizore sa stlacili urcite tlacitka myslim tym v predu drzali sa a zapol sa TV a uz bol celi resetnuty.
The screen can sometimes get locked or you may want to reset the TV to factory default settings.
1. Turn the TV off
2. Press and hold down the Channel up key on the TV
3. Press and hold down the Power button on the remote until the TV shows "reset"
4. Factory settings are now reset
Upozornenie: V prípade zabudnutia hesla rodičovskej zámky režim je nutné prijímač odblokovať
servisným technikom. Táto služba je spoplatnená a nevzťahuje sa na ňu záruka.
takze bud to odnesies do servisu, alebo si zozenies servisnu knizku.
pre OVP je servisny kod 1111 a 2222 ten prvy musis zadat ako cas hodiniek a druhy ako alarm a otvri sa ti servisne menu(ale moc sa v nom nepapri) je tam aj ponuka ze reset TV......vela stastia...
viem ze na malom ovp televizore som vedel vojst do servisneho menu tak ze som na philips ovladaci k VCR stlacil konbinaciu dvoch tlacidiel ale teraz po case uz neviem ake