youtube hlas

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

youtube hlas

Príspevok od používateľa bakusgabor »

cawto,takze mam repraky 5.1 Genius je to tak,ze ked mám operacny sistém windows xp,alebo vista,alebo windows 7 tak na youtube ide len 2 repráky,akoze Stereo, a ked pocuvam hudbu v pc tak ide vsetky,ale zadné dve Sl,Sr ide velmi cudne, ked napriklad pocuvam hudbu akon a on spieva tak tam ide len hudba a ked spieva tak to tam neide,ide tam len hudba bez spievanie.... a teraz mám windows xp 64-bit a ked pocuvam hudbu v pc ide vsetky dobre aj zadné, a ked tu pocuvam youtube tak isto ide len 2 repraky Stereo. V Driver mám nastavené na 6 CH reproduktor... aj v windows mám nastaven tak isto.... Poradte pls,dakujem

Je to nova doska nedavno kupované.

Doska je Gigabyte EG41MF-US2H
Driver je tam 2.31 version.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: youtube hlas

Príspevok od používateľa lekoklatik »

pardón ale neodpustím si :smt044

Nemám ani minimálne potuchy čo si práve napísal. A názov témy je totálne iné než jej obsah
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

jj :D tak nech napísem po madarsky hned :D je to tak ze na youtube idu videá v 2.0 chanel ( Stereo) a mam repráky 5.1 ...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Čaute, ja som si stiahol video z youtube cez http://vixy.net/ vo formáte 3GP a MP4 a keď ho prehrám nejde zvuk. Neviete kde je chyba ?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

bakusgabor - je to tym, ze na youtube mas skutocne len 2.0 zvuk. Ked to teda pustis do repro napriamo, tak flash nema nic take, ako prepocitanie stereo nahravky do 5.1. Jedinezeby mas zvukovku, ktora takuto moznost ma (u creative sa to vola CMSS-3D), vtedy ti do 5.1 repro pusti aj mono nahravku. Aj ked je otazne, naco pri 2.0 nahravke chces pocuvat priestorovo. Sice, tam nejde o pocuvanie hudby (kedze sa jedna o youtube), ale o narobenie ramusu, kedy dvoje repro + subwoofer velmi susedov neposteklia.

cutestyle - ked si to dal konvertovat do 3GP, ci MP4, tak je zvukova stopa ulozena vo formate AAC. Zrejme nemas potrebny kodek na prehratie AAC audia.
bakusgabor
Light Professional
Light Professional

dakujem za odpovede mozte lock vyriesené
Napísať odpoveď