Nevidíš tie pery ?cuteSTYLE69 napísal:Čo je na tom prvom obrázku ?
Plastické operácie
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re:
Fuj boha, takú keby stretnem tak asi hodím tyčku. Ani keby bola poslednákafiatko napísal:No po zhliadnutí toho videa..neviem si predstaviť tie bolesti ked prestala účinkovať anestéza a daľsie oblbováky čo jej dali..![]()
ak nežiadaš príliš , tak to bude vyzerať prirodzene.. a nie takto...
Viď prílohy...
-
weronyka
Light Star
Re: Plastické operácie
na plastických operáciách nevidím nič zlé... samozrejme, ak sú robené z nejakého normálneho dôvodu... či sa už jedná o zdravotné problémy alebo len o vylepšenie vzhľadu (nie každý sa vie vyrovnať s tým, čo mu príroda darovala do vienka)... ale nechápem ľudí, ktorí sa nechajú operovať ako na páse...
ja mám tiež krivý nos (taký môj potkaní), pľúca takmer ako chlap a nedostatok tuku... keby som si mohla navrhnúť vlastné telo, isto by nebolo takéto... no ja som zmierená so sebou, psychicky labilná taktiež nie som... ale raz, keď budem prachatá, nevylučujem, že neľahnem pod skalpel... dovtedy ale budem musieť popracovať na mojej antipatii k všakovakým ihlám a odborným nástrojom...
ja mám tiež krivý nos (taký môj potkaní), pľúca takmer ako chlap a nedostatok tuku... keby som si mohla navrhnúť vlastné telo, isto by nebolo takéto... no ja som zmierená so sebou, psychicky labilná taktiež nie som... ale raz, keď budem prachatá, nevylučujem, že neľahnem pod skalpel... dovtedy ale budem musieť popracovať na mojej antipatii k všakovakým ihlám a odborným nástrojom...
-
Point
Professional
cutestyle69 .. predpokladam, ze tvoj najvacsi vzor je Steve Erhardt
to je clovek alebo android?Point napísal:cutestyle69 .. predpokladam, ze tvoj najvacsi vzor je Steve Erhardt
aj u nas Slovensku je to uz dost rozsirene,hlavne zvecsovanie prsnikov u dievcat, poznal som ich niekolko, ako kamaratky, kolegyne..
Ludia pozerali ste niekto tu relaciu na prime kde robia nejakym zenam co sa tam prihlasia (mozno aj muzom neviem) plasticke operacie zadarmo a zmenia im aj vlasy atd?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Áno pozerali a čo má byť ? 
http://www.stream.cz/?search_text=Mlad% ... d&a=search
. Takto sa zhovadiť, však pred vyzeral pekne, teraz je ako z planety opic
.
http://www.stream.cz/?search_text=Mlad% ... d&a=search
Určite niePoint napísal:cutestyle69 .. predpokladam, ze tvoj najvacsi vzor je Steve Erhardt
Co by malo byt? Nic. Zaujimaju ma nazory ludi na tu relaciu.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Tak je to celkom dobrá relácia
len tam viacej kecajú ako robia občas ... som zvedavý kedy sa tam prihlási nejaký muž 
Inak najviac sa mi páčila premena pani Hanky C. http://prima.stream.cz/mladsi-o-par-let ... let-2-hana
Inak najviac sa mi páčila premena pani Hanky C. http://prima.stream.cz/mladsi-o-par-let ... let-2-hana
-
katarinka28
Novice
podla mna je jedno, ci sa pre plastiku rozhodne muz alebo zena - ked so sebou nie je niekto vnutorne vysporiadany, tak preco trpiet a zozierat sa cely zivot?
ja som si tiez 2 rokmi dala spravit nos, dlho som nad tym uvazovala, precitala vsetko mozne, zvazila plusy a minusy a teraz som rada, ze som sa rozhodla podstupit to - mala som fakt otrasny krivy nos a teraz pekny rovny nostek - ti, co ma poznali predtym, si na to rychlo zvykli a novi znami si nic nevsimnu (nemam ziadne jazvy, na to som brala wobenzym) ) - takze len odporucam 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Hmm a kolko trvalo kým sa to dalo do kopy od tej operacie a kolko si malo rokov ked si si to dala spravit ? (samozrejme ak to neni tabu)
-
canopus
Addict
wobenzym je najlepsia vec aku kedy vytorili,katarinka28 napísal:podla mna je jedno, ci sa pre plastiku rozhodne muz alebo zena - ked so sebou nie je niekto vnutorne vysporiadany, tak preco trpiet a zozierat sa cely zivot?ja som si tiez 2 rokmi dala spravit nos, dlho som nad tym uvazovala, precitala vsetko mozne, zvazila plusy a minusy a teraz som rada, ze som sa rozhodla podstupit to - mala som fakt otrasny krivy nos a teraz pekny rovny nostek - ti, co ma poznali predtym, si na to rychlo zvykli a novi znami si nic nevsimnu (nemam ziadne jazvy, na to som brala wobenzym) ) - takze len odporucam
mna tento rok caka plastika kolena