zalubeny az po usi ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: zalubeny az po usi ...

Príspevok od používateľa pinco »

mám priateľku, ale to neznamená, že sa na iné ženy nepozerám alebo že by sa mi žiadna nepáčila. Ja si takisto viem predstaviť fajku od Angeliny Jolie a nič to neznamená, nie je to žiadne podvádzanie. Tebe sa takisto určite páčia aj iní chlapi, nielen ten tvoj bývalý. Proste len povedal, že sa mu páči tá a hentá a nič viac. Nenamýšľaj si, že nemáš šancu, keď si to ešte ani poriadne neskúsila.
divoska3333
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa divoska3333 »

pinco napísal:mám priateľku, ale to neznamená, že sa na iné ženy nepozerám alebo že by sa mi žiadna nepáčila. Ja si takisto viem predstaviť fajku od Angeliny Jolie a nič to neznamená, nie je to žiadne podvádzanie. Tebe sa takisto určite páčia aj iní chlapi, nielen ten tvoj bývalý. Proste len povedal, že sa mu páči tá a hentá a nič viac. Nenamýšľaj si, že nemáš šancu, keď si to ešte ani poriadne neskúsila.
ludia ale prosim vas ako to mam skusit, ked sa tak bojim ze to presvihnem a spravim nieco moc, coho sa on zlakne a ja ho navzdy stratim.... co mam takeho urovbit aby som zistila co aj on citi.... mam ho naozaj uprimne rada, stale na nho mylsim a zalezi mi na nom... velmi by osm si priala aby sme opat spolu zacali chodit tak co robit hmm...???
strasne mi chyba no je mi blbe sa mu niak moc ozyvat aby to nevyzeralo ze vtieram... hmm pisaka som mu no on bol zaneprazdneny.. pozeral s bratom tv to mi napisal asi po 2 hodinach ze on uz ide spat.. :( boze tka vlemi mi chyba... :( co mam robit? help me please...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Risk je zisk ...
Prepáč, ale pripadáte mi ako 13+- ročné deti... dopozeral som TV idem spať ... :welc:
Jednoducho keď ho stretneš tak ho pozdrav, milo sa usmev a ak bude záujem on kontaktuje teba alebo to nevieš vyčítať ? :|
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

No nevolaj ho do posilky, ale na hojko.com, veď píšeš, že aj on sem chodieval.
Ak sem niečo odpíše, čo sa nám nebude páčiť, tak ho tu všetci zprdneme a dostane ban. :D

A mimochodom, keď čítam po tebe ten text, tak to vyzerá, že ho píšeš počas jazdy na koni, alebo sa pri tom celá trasieš. :)

CALM DOWN, JUST RELAX !

A neboj, on ťa iba naťahuje. :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

divoska3333: Ja za sebou nemam vela uspechov vo vztahoch, hlavne pre to ze musim danu osobu najskor poznat pred tym nez si nieco zacnem, a vacsinou kym ludi spoznam dokladne tak bolo uz neskoro. Kazdopadne som si vsimol ze viem odhadnut ludi podla spravania. A viem ako som sa ja spraval v podobnych situaciach ako tvoj zatial ex ;) . Moje spravanie by v takejto situacii bolo takmer identicke s jeho. Mozno ze sa mylim, ale ja osobne som "zlomene srdce" nikdy nedal na javo. A ludia ktorim som sa neskor zdoveril, mi nechceli verit, ze sa nieco stalo, lebo som sa dokazal spravat "akoby nic". Mozno sa tak sprava, len koli tomu, ze nevie, ze mas o neho zaujem a preto ze chce aby si si myslela ze ste len kamarati potom ako ste sa rozisli v dobrom. Mozno keby vedel, ze ma sancu byt znovu s tebou, tak by ani sekundu nevahal a v momente by ta chytil a nikdy by ta nechcel pustit. ;)

Nechal som sa trochu uniest a velmi som to preniesol na svoju, trochu inu situaciu. Kazdopadne daj mu na javo ze chces byt znovu s nim, mozno je tiez taky typ ako som ja :P
Napísať odpoveď