grafika 4870 nejde dx10
grafika 4870 nejde dx10
mam grafiku ati radeon 4870 a akosi mi nechce ist dx 10 predtyn isiel a bola v reklamacke a niesom si isty ci to neslo ked som ju doniesol lebo som to zistel az teraz ked mi nechcelo zapnut bad company 2 a musel som to zapnut v dx9 mode tak neviem co stym ovladace som stahoval ale pochybujem ze to je chyba grafiky asi software ze? pls kto mate problem stymto alebo ste maly problem poradte

-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: grafika 4870 nejde dx10
ta hra podporuje DX10? aky mas system?
win vista 64 bit a predtym mi to islo aj kamarat ma uplne ten isty pc a jemu ide na dx10 v pohode
neviem nieco sa posralo ale neviem co a nechcem to preinstalovat ten system lebo tam mam 500giga hier.a zistil som to tak ze som skusal napr crysis ktory isiel na dx 10 a teraz len cierna obrazovka ostane a nic dalej
neviem nieco sa posralo ale neviem co a nechcem to preinstalovat ten system lebo tam mam 500giga hier.a zistil som to tak ze som skusal napr crysis ktory isiel na dx 10 a teraz len cierna obrazovka ostane a nic dalej
Tak či onak... nabudúce si rozdeľ disk, vyhneš sa nepríjemnostiam s preinštalovaním operačného systému...
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Naj by bolo ako bolo spomenute reinstal win.
no mam disky rozdelene mam aj vistu aj 7mičku teraz a na sedmicke to ide vpohode tak uz to necham tak ale aj tak zaujmave neviem nieco som asi odstranil pri neakej aplikacii