Nenabehne Windows XP

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
MNTR
Novice
Novice

Re: Nenabehne Windows XP

Príspevok od používateľa MNTR »

caute,pred vstupom do win mi naskoci obrazovka smrti a pise mi disable bios memory....mam resetovat bios?Jumper na doske?nechcem nic dosrat.Totizto som si isiel preinstalovat win xp,vsetko prebehlo hladko a ked som vo win nainstaloval drivery dal som restart a potom BSOD z nicoho nic.pls pomoc
dik
presnejsie mi vyhadzuje toto

Boli zistené problémy a systém Windows bol ukončený, aby nedošlo k poškodeniu počítača.

Ak je to prvýkrát, čo ste videli tejto zastávky chybové obrazovka, reštartujte počítač. Ak sa táto obrazovka objaví znova, postupujte nasledovne:

Skontrolujte, či máte na disku dostatok miesta. Ak vodič je v správe Stop, zakážte vodiča alebo či sa výrobca aktualizácia ovládačov. Skúste zmeniť grafické adaptéry.

Informujte sa u svojho dodávateľa hardvéru pre prípadné aktualizácie systému BIOS. Vypnite možnosti pamäte BIOS, napríklad ukladanie do vyrovnávacej pamäte alebo tieňovanie. Ak potrebujete používať núdzovom režime odobrať alebo zakázať komponenty, reštartujte počítač, stlačte kláves F8 položku Rozšírené možnosti spustenia a potom vyberte položku Núdzový režim.
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Nenabehne Windows XP

Príspevok od používateľa dudo02 »

A skusal si teda preinstalovat drivery na grafiku?
Napísať odpoveď