nic nic-modra obrazovka - restart
nic nic-modra obrazovka - restart
Zdravim,
asi pred dvomi tyzdnami sa mi stava, ze book proste ide normalne, trosku ho sekne vyhodi modru obrazovku na kt. su biele pismena a cisla(nestihnem zaregistrovat co tam je) a restart, po par hodinach zas...kde moze byt problem?
asi pred dvomi tyzdnami sa mi stava, ze book proste ide normalne, trosku ho sekne vyhodi modru obrazovku na kt. su biele pismena a cisla(nestihnem zaregistrovat co tam je) a restart, po par hodinach zas...kde moze byt problem?
-
IceHammer
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: nic nic-modra obrazovka - restart
Asi sa jedna o blue death pravdepodobne je to problem s HW. Vies si to pozriet cez soft blue screen viewer a podla toho by sa mala dat chyba opravit.
no.. som na booku, bluetooth zapnuty nemam... tak co teraz s tym ?
-
IceHammer
Star
Podla mna to budu robit tie ovladace na BT takze nejake druhe by som skusil. Ak nemas zapnuty BT tak ti nerestartuje win???
praveze dnes som ho vobec nazapinal...ovladace som zmazal a nanovo...zatial to ide, uvidim o par hodin..
EDIT:
Tak reinstal ovladacov nepomohol, stale to robi..
ED
No ako tak pozeram lepsie na tie screeny, tak casy nesuhlasia, takze to v tom programe neloguje... denne mi to asi 4x spravi bez ohladu nato kedy a nakolko je book zapnuty...
EDIT:
Tak reinstal ovladacov nepomohol, stale to robi..
ED
No ako tak pozeram lepsie na tie screeny, tak casy nesuhlasia, takze to v tom programe neloguje... denne mi to asi 4x spravi bez ohladu nato kedy a nakolko je book zapnuty...
-
Tress
Medium Expert
aj mne to robi
)
nahodne kedy sa mu zachce (nie laptop ale PC) a potom sa nechce zapat, musim obnovit system a spustit s poslednou znamou konfiguraciou,, niekedy mi to ide na prvy krat ale nekedy az na taky 4....
je to taky starsi pc, takze ma to nejak ani neprekvapuje
Edit: no skusil som ten BlueScreenView, ale bohviejak tomu nechapem
http://img63.imageshack.us/img63/6357/bluedeath.jpg
nahodne kedy sa mu zachce (nie laptop ale PC) a potom sa nechce zapat, musim obnovit system a spustit s poslednou znamou konfiguraciou,, niekedy mi to ide na prvy krat ale nekedy az na taky 4....
je to taky starsi pc, takze ma to nejak ani neprekvapuje
Edit: no skusil som ten BlueScreenView, ale bohviejak tomu nechapem
http://img63.imageshack.us/img63/6357/bluedeath.jpg
Tress: Obrázky do prílohy
Tvoje BSOD spôsobuje ntoskrnl.exe. Preskenuj PC na vírusy pomocou MalwareBytes. AK nič nenájde, daj do mechaniky inštalačné CD s Windows, śtart- spustiť - cmd - tam napíš: sfc /scannow . Týmto spustíš kontrolu systémových súborov či nejaký nechýba alebo nieje poškodený. Ak sa taký nájde, tak bude nahradený z CD.
Tvoje BSOD spôsobuje ntoskrnl.exe. Preskenuj PC na vírusy pomocou MalwareBytes. AK nič nenájde, daj do mechaniky inštalačné CD s Windows, śtart- spustiť - cmd - tam napíš: sfc /scannow . Týmto spustíš kontrolu systémových súborov či nejaký nechýba alebo nieje poškodený. Ak sa taký nájde, tak bude nahradený z CD.
-
Tress
Medium Expert
pardon, neni som zvyknuty z inych for 
a dakujem za radu, skusim (zatial k+)
a dakujem za radu, skusim (zatial k+)
Nuz mne nejako nic z toho nepomaha takze asi format C a nanovo win, coz ma totalne netesi 
nightkin: Ešte počkaj s tým formátom. Predpokladám, že máš Vistu alebo 7.
Choď do štart - ovládací panel - nástroje pre správu - prehliadač udalostí (event viewer) - protokoly systému windows (windows logs) - tam klikni pravým tlač myši na Aplikácie (application) a zvoľ vymazať protokol (clear log) - vymazať (clear). To isté urob aj s položkou Systém.
Potom normálne používaj NB až kým ti nehodí znova BSOD. Keď po BSOD znova pustíš NB, tak choď opäť do štart - ovládací panel - nástroje pre správu - prehliadač udalostí atď.. Klikni pravým tlač. myši na aplikácie (application) a zvoľ Uložiť všetky udalosti ako... (save event as...). Napíš názov aplikácie, typ súboru daj Súbory udalostí (*.evtx) a klikni na uložiť. Vyskočí ti ďalšie okno informacie o zobrazení. Tam nič nemeň len klikni na OK. To isté urob aj pre položku System. Tieto dva výsledné súbory zbaľ do zip resp. rar a postni ich sem do prílohy.
Choď do štart - ovládací panel - nástroje pre správu - prehliadač udalostí (event viewer) - protokoly systému windows (windows logs) - tam klikni pravým tlač myši na Aplikácie (application) a zvoľ vymazať protokol (clear log) - vymazať (clear). To isté urob aj s položkou Systém.
Potom normálne používaj NB až kým ti nehodí znova BSOD. Keď po BSOD znova pustíš NB, tak choď opäť do štart - ovládací panel - nástroje pre správu - prehliadač udalostí atď.. Klikni pravým tlač. myši na aplikácie (application) a zvoľ Uložiť všetky udalosti ako... (save event as...). Napíš názov aplikácie, typ súboru daj Súbory udalostí (*.evtx) a klikni na uložiť. Vyskočí ti ďalšie okno informacie o zobrazení. Tam nič nemeň len klikni na OK. To isté urob aj pre položku System. Tieto dva výsledné súbory zbaľ do zip resp. rar a postni ich sem do prílohy.
Mam W7, urobil som presne ako si pisal tu to je:
- Prílohy
-
- NB.rar
- (17.31 KiB) 49 stiahnutí
Odinštaluj Eset a tiež driver pre bluetooth. Potom v správcovi zariadení (start - ovl. panel - system - spravca zariadení) zakáž používanie zariadenia bluetooth. Reštartuj PC a uvidíš či časom nepôjde do BSOD. Potom sem napíš ako to vyzerá.
V tých chybách píše, že
Windows a eset sú origo zakúpené? Napíš presnú verziu Windows a verziu esetu.
V tých chybách píše, že
Kód: Vybrať všetko
U aplikace (Bluetooth Stack for Windows by Toshiba od dodavatele TOSHIBA) došlo k následujícím potížím: Bluetooth Stack for Windows by Toshiba is incompatible with this version of Windows. For more information, contact TOSHIBA.Kód: Vybrať všetko
U aplikace (ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus od dodavatele ESET) došlo k následujícím potížím: ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus is incompatible with this version of Windows. For more information, contact ESET.Re: nic nic-modra obrazovka - restart
niesu... no odkedy mam NB tak som s tym problem nemal, tak teda vyhodim tie drivere a dam iny antivir..
ED:
Tak, ovladace odstrane, novy antivir (kaspersky)....zmena ZIADNA
zajtra si zalohujem nejake subory z "C" a format.. aspon bude pokoj na cas.. inak to nevidim
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 20:46)
tak, sformatoval som C a win7 nanovo, dalej ako vzdy ovladace na vsetko, antivir, programy.... no bol som fakt "milo" prekvapeny, ked mi po case blikla obrazovka na modro a restart...
tak to uz fakt neviem
moze to byt windowsom ? alebo cim ?
ED:
Tak, ovladace odstrane, novy antivir (kaspersky)....zmena ZIADNA
zajtra si zalohujem nejake subory z "C" a format.. aspon bude pokoj na cas.. inak to nevidim
//autoeditácia príspevku (10 Mar 2010, 20:46)
tak, sformatoval som C a win7 nanovo, dalej ako vzdy ovladace na vsetko, antivir, programy.... no bol som fakt "milo" prekvapeny, ked mi po case blikla obrazovka na modro a restart...
Napíš verziu Windows 7 (home premium, ultimate..., 32bit, 64bit), názov a typ NB. Možno je chyba v tom windowse. Je to nelegálna verzia, bohvie či nie je nejako upravená alebo to aktivátor posiera. Aktualizácie máš nainštalované všetky?
nieje zakupena...Win7 ultimate 32x, MSI GX620x, ako win je ten isty ako som ho daval predcasom a vazne problem nebol s nicim, az teraz som ho musel preisntal.. inak mam podozrenie na ten BT, dal som prec ovladace a aj ho zakazal ( nuz ale ani ho nezapinam...) tak uvidim..
Skúšaj. Driver na bluetooth si sťahoval zo stránky msi http://goo.gl/7GdQ ?
jasne vsetky mam stadial alebo z original CD...
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2010, 15:00)
Vcera som stiahol, novy driver na BT, nahodil ho... dnes rano som narokom nechal zapnuty NB, ked som prisiel zo skoly tak isiel (7hod ide) takze je to asi vyriesene, dakujem za vsetko.
EDIT:
Pred 2 minutami zase a to isiel, od rana !
damn!
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2010, 15:00)
Vcera som stiahol, novy driver na BT, nahodil ho... dnes rano som narokom nechal zapnuty NB, ked som prisiel zo skoly tak isiel (7hod ide) takze je to asi vyriesene, dakujem za vsetko.
EDIT:
Pred 2 minutami zase a to isiel, od rana !
zdravim, ja mam tiež podobny problem s NB, vždy vypina na blue screen, tak som ho skontroloval cez blue screen viewer, a ukazalo mi toto, no neviem čo stym...