Prestup na inu fakultu/skolu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prestup na inu fakultu/skolu

Príspevok od používateľa weronyka »

Ahojte Hojkáčikovia!

Som prváčka na vysokej (EUBA) a chcela by som prestúpiť buď na inú fakultu v rámci mojej školy alebo na inú školu s podobným zameraním, resp. prestúpiť na inú školu so zmenou štúdia z denného na externé. Máte niekto s prestupmi skúsenosti? Včera som bola na študijnom a tam mi babizňa povedala, že prestupy zo zákona nie sú možné, no v študijných poriadkoch škôl som sa dočítala, že sú povolené. A ešte ma zaujíma, či je prestup podmienený známkami. V našom študijnom poriadku som sa dočítala, že známky nesmú byť horšie ako "veľmi dobré", ale v študijnom poriadku Poľnohospodárskej v Nitre to zas spomenuté nie je. Tak ako to vlasne je? Žiadosti sa podávajú do začiatku nového školského roku, že?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Prestup na inu fakultu/skolu

Príspevok od používateľa Pilifo »

Najreálnejšie by som to videl tak, že by si mala na študijné oddelenie podať žiadosť o ukončenie štúdia a po schválení si podať prihlášku hocikam inam. Dalo by sa to urobiť aj tak, že by si nechodila do školy a nechala sa vyhodiť na konci semestra, ale radšej by som to riešil tou žiadosťou.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

Pilifo napísal:Najreálnejšie by som to videl tak, že by si mala na študijné oddelenie podať žiadosť o ukončenie štúdia a po schválení si podať prihlášku hocikam inam. Dalo by sa to urobiť aj tak, že by si nechodila do školy a nechala sa vyhodiť na konci semestra, ale radšej by som to riešil tou žiadosťou.
ja by som ale chcela, aby mi uznali tento jeden rok... :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak predmety Ti môžu uznať aj na inej škole, pokiaľ sa anotácia a osnovy tých predmetov približne zhodujú...
Napísať odpoveď