HDD Rapidsharu
HDD Rapidsharu
Dneska ma napadla len taká blbá vec že koľko môže mať taký rapidshare uložného priestoru na svete ako mam na mysli množstvo terabajtov alebo skôr by som povedal zettabajtov či dokonca yottabajtov ale ako tak googlim tak nikde nič no tak sa pozriem po nejakom oproti rapidsharu zasranovi napríklad share-rapid keď podla mňa už nemajú miesto a tak data uploadnute vymažú a napíšu hlášku disk je odpojený.Tak čo vy našli ste niečo alebo čo myslite koľko tak môže dát tam byť?
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: HDD Rapidsharu
With a storage capacity of several petabytes (a petabyte is a million gigabytes) and an internet connection that transfers hundreds of gigabytes simultaneously, RapidShare has the infrastructure required to meet high demands.
chcel by som vidiet tie serverovne a potom sa prípadne napojiť na chrbticovú sieť connectu:D to by sa inak downloadovalo 
-
hojko
Site Admin
dekarbon: To hej, hlavne ked druha strana bude na 100mbit linke, ze??? Alebo keby bola aj na vyssej, tak ti disk pusti nejakych 70MB/s a dost.
-
canopus
Addict
naraidujeme ich 6 dokopy alebo cez HW karticku a potomhojko napísal:dekarbon: To hej, hlavne ked druha strana bude na 100mbit linke, ze??? Alebo keby bola aj na vyssej, tak ti disk pusti nejakych 70MB/s a dost.
-
hojko
Site Admin
canopus: Bezne maju ludia 6 diskov v raide alebo dokonca SSDcka v raide, ktore pustia 800MB/s, co???
-
Hellboy248
Guru wannabe
hojko: na topsite je to bezne .)