Problém pri inštalácii Windows 7

Informácie o software, ankety...
m4jor
Medium Star
Medium Star

Problém pri inštalácii Windows 7

Príspevok od používateľa m4jor »

Mám problém s inštaláciou Win-u 7 64bit. Skúšal som aj 32bit systém ale robí to to isté. XP ide nainštalovať bez problémov. Kopírovanie súborov prebehne v poriadku, ale pri rozbaľovaní súborov mi vypisuje túto hlášku:
"Systém Windows nemôže nainštalovať požadované súbory. Súbor je možno poškodený alebo chýba. Overte či sú všetky súbory vyžadované pre inštaláciu dostupné, a znova spustite inštaláciu. Kód chyby: 0x80070570"
PC konfigurácia: C2D Q6600, 2x2Gb RAM, VGA 8600GT 512MB, MB Gigabyte GA-P35-DS3, HDD 400GB SATA
Na tom PC bežal Win 7 32bit bez problémov, toto mal byť upgrade na 64 bit verziu.

Skúsil som Startup repair, a vypísalo mi túto hlášku:
//Obrazky vkladaj do priloh.

Viete niekto pomôcť?
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Problém pri inštalácii Windows 7

Príspevok od používateľa j@ro »

Neviem ci sa jedna o orig. verziu Win 7. Ale mne podobne hlasky vyhadzovli instalacky zle upravene pomocou vlite 1.2. Takze pokial ide o warez, stiahni si Win z ineho zdroja lebo moze byt problem prave v instalacke.
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém pri inštalácii Windows 7

Príspevok od používateľa sINN3R »

uz som sa stretol pri 4 instalackach s tymito problemom a to boli original windows 7 pro a bolo to tym ze to bolo napalovane na vysokej rychlosti skus si to napalit na minimalnej rychlosti a mozno to pomoze (mne to v tych 4 pripadoch pomohlo)
Napísať odpoveď