Tlačiareň cez Wifi
Tlačiareň cez Wifi
nevie mi niekto poradiť, že ak mam napojenu tlačiareň cez wifi a tlačiť funguje a mam teda multifunkcne zariadenie (tlac, scan, copy, fax), ze ci sa da nastavit aj scanovanie, aby mi skenovalo rovno do PC cez Wifi alebo do PC ktory je pripojeny na router sietovym kablom. Skenovat mi ide iba ak napojim priamo tlaciaren cez USB na PC, neda sa nejako nastavit aby to islo aj cez WIFI ?
Re: Tlačiareň cez Wifi
To záleží na printserveru , obecně se to říct nedá .
A to kde zistim, alebo kde sa to nastavuje?Tom1622 napísal:To záleží na printserveru , obecně se to říct nedá .
No stáhni si manuál k tomu printserveru , tam by měl bejt seznam podporovaných zařízení i nastavení . Co je to za typ ? A co ta multifunkce ?
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako pise kolega vyzsie, pokial to nemas spomenute v manuali od tlaciarne, tak tam ta funkcia nieje.
aha, tak je to uz starsie zariadenie...ale je to HP officejet V 40Tom1622 napísal:No stáhni si manuál k tomu printserveru , tam by měl bejt seznam podporovaných zařízení i nastavení . Co je to za typ ? A co ta multifunkce ?
No a ten printserver ?
akoze router?.....tak ten je D-Link DI-524 UPTom1622 napísal:No a ten printserver ?
Tak to asi bohužel . Alespoň jsem o tom nikde nenašel zmínku .
Asi ti nezbude než natahnout USB kabel , použít jiný produkt , nebo nahodit vlastní server .
Kód: Vybrať všetko
http://www.dlink.cz/cs/Satellite?c=Product_C&childpagename=DLinkEurope-CZ%2FDLTechProduct&cid=1197319374229&p=1197318956885&packedargs=OuickLinksParentID%3D1197318956885%26locale%3D1195806934967&pagename=DLinkEurope-CZ%2FDLWrapperKód: Vybrať všetko
http://www.cybex.cz/Hardware/Sit-Wi-Fi/D-LINK-DPR-1260-WiFi-Print-Sever-1xLAN-4xUSB-20-80211g/produkt=8316544/kategorie=116/