Dobry den. Potreboval by som nejaky aktivny posilovac signalu na LAN. Viem ze sa na to vyuziva switch. Moj porblem je taky ze taham kabel na vacsiu vzdialenost ako je 300m. No a potreboval by som len 2 alebo 3 portovy Switch. Ale buhuzial na slovensku neexistuje firma ktora by nieco take dovazala.....vedeli by ste mi poradit....nepotrebujem kupovat 4-5 portove switche lebo su tam potom 3 porty na nic.
Vedeli by ste mi nejak poradit.
Dakujem
Aktivny posilovac signalu LAN
-
profesionale
Amateur
Re: Aktivny posilovac signalu LAN
objednaj si zo zahraničia 
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jancuk: Bežne má každý na 600$ zariadenie.
Nevidím dôvod, prečo by si nemohol používať 5 portový switch. Jasné, tebe je ľúto tých 3 portov a radšej si priplatíš za drahšie zariadenie, ktoré ich nemá.
Nevidím dôvod, prečo by si nemohol používať 5 portový switch. Jasné, tebe je ľúto tých 3 portov a radšej si priplatíš za drahšie zariadenie, ktoré ich nemá.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
DjBass napísal:Jancuk: Bežne má každý na 600$ zariadenie.
Pozri nasiel som mu to uz je iba na nom či si kúpi alebo nie , pripadne sa moze odvíjať aj od takého zariadenia ktore som ja nasiel a moze hladat aj lacnejšie po nete
na taku vzdialenost by som sa uz nebal a siel by som do optiky. je o nej dost mylna predstava ze je velmi draha. skus si pozret kolko stoji kabel pre optiku na dealextreme.com. je tam postovne zdarma aj do SR a na ten kabel su take ceny ze je nonstop vypredany. jediny problem by mohol byt ze tam predavaju asi len kable mensich dlzok ale su cenovo lacnejsie ako u nas krutena dvojlinka. a dva opticke prevodniky tam stoja priblizne 30€.