Zdravim,
narazil som na problem pri stahovani videi z youtube...proste nejde
YouTube Downloader mi vypise "No flash video found"
internetove konvertory mi bud vypisu chybovu hlasku v Opere alebo nereaguju vobec.
Co s tym moze byt?
len tak btw tiež mi blbnú všetky programy z ktorých som predtým bez problémov sťahoval youtube videá, to isté robia stránky z kt. sa dajú sťahovať youtube videá...a absolútne nemám šajnu čo s tým môže byť...z tých typov čo tu dal sajmon (diki sajmon ) ide http://clipnabber.com/
Mám problém s videami na YouTube. Robí mi to len vo FF v IE je to Ok. Problém je v tom, že keď scroolujem, tak nescrooluje mi to plynule (ako napr. v IE), ale taký sekavím spôsobom. V tom čase cez to video, preblikuje taký biely prúžok.
Odinštaloval som z celého NB všetok Adobe Flash Player a nanovo nainštaloval, ale žiadna zmena.
Urobil som aj video pre lepšiu predstavu toho nešťastného scroolovania.
Raz som niekde tu na fore nasiel link na nejake rozsirenie, addon alebo ako to nazvat ktore fungovalo aj na chrome kde som mal pekne pod videom hned vedla tych ikoniek paci sa mi to, zdielat a tak dalej ikonku toho addonu a ked som na nu klikol tak sa mi pekne rozrolovali moznosti v akej kvalite chcem video stiahnut a aj moznost stiahnut ako mp3. Neviem preco mi to z nicoho nic zmizlo a teraz to tu neviem nikde najst. Neviete mi pomoct? Alebo najst nieco ine kde by som mohol hlavne stahovat vo formate mp3? Dakujem.