lokálne pripojenie
lokálne pripojenie
ahojte, môj problém spočíva v tom, že som si naištalovala wifi a odkedy je spojazdnená wifi mi nechytá lokálne pripojenie, keď vypnem wifi a dám pripojiť kábel, napíše mi, že kábel je odpojený..vedel by mi niekto poradiť kde v nastaveniach by som to mala skontrolovať, prípadne kde by mohla byť chyba..?? dakujem
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: lokálne pripojenie
Preinštaluj drivre , stiahneš ich odtiaľ čo si ťahala aj na wifi
skúšala som, nefunguje, stále hlási, že sieťový kábel je odpojenýJancuk napísal:Preinštaluj drivre , stiahneš ich odtiaľ čo si ťahala aj na wifi
-
Jancuk
Professional
Sprav screeny štart - ovládací panel - sieťové pripojenia a odtiaľ sprav screeny
pokusim sa, ibaze ten obrazok je dosť malý
http://yfrog.com/0osnzvomj
http://yfrog.com/0osnzvomj
-
Jancuk
Professional
Treba nainštalovať driver na sieťovku a pôjde ti to
hmm a ktorý driver to je presne?? lebo som inštalovala driver na bluetooth..to nie je ono?..som skúšala naištalovať aj chipset, ale napísalo mi, že this computer does not meet the minimum requirements for installing the softvareJancuk napísal:Treba nainštalovať driver na sieťovku a pôjde ti to
-
Jancuk
Professional
Nainštaluj všetky pre istotu
-
DjBass
Darca
V sieťových rozhraniach vidím akurát rozhranie na bluetooth a pri ňom píše, že je kábel odpojený. Daj nám tu stránku, odkiaľ si sťahovala ovládače alebo hľadaj niečo v zmysle "LAN".
http://www.msi.com/index.php?func=downl ... od_no=1322DjBass napísal:V sieťových rozhraniach vidím akurát rozhranie na bluetooth a pri ňom píše, že je kábel odpojený. Daj nám tu stránku, odkiaľ si sťahovala ovládače alebo hľadaj niečo v zmysle "LAN".
sťahovala som z tejto stránky, poslal mi ju Jancuk..ibaže neviem presne ktorý driver mám odtiaľ stihanuť, aby mi šla ťá sieťovka aj na kábel, až tak sa v tom nevyznám
-
DjBass
Darca
Malo by to byť toto, vyskúšaj.
-
DjBass
Darca
Klikni pravým na súbor Netrtle.inf a vyber nainštalovať.
skúšala som dať install, ale nič sa neudialo, mala by tam prebehnúť nejaká inštalácia podľa krokov nie?DjBass napísal:Klikni pravým na súbor Netrtle.inf a vyber nainštalovať.
nemôžeš mi poslať niečo iné lebo mi to nejde nainštalovať, ak nie nevadí, skúsim dačo pohladať, dik
-
DjBass
Darca
Tak skús kliknúť pravým na tento počítač => spravovať => správca zariadení a daj screen. Nemáš tam náhodou pri nejakom zariadení žltý výkričník?
pri AMD Athlon(tm)64 X2 Dual core processor TK-55, jedine pri tomto mám žltý výkričník
v podstate je asi chyba v tom drivery na lan, ibaže ten čo si mi poslal nejde nainštalovať, hladala som nejaký na nete, ale nebola som si istá, či je správny, tak som radšej nič neinštalovala
vyriešené, našla som už tú inštalačku
v podstate je asi chyba v tom drivery na lan, ibaže ten čo si mi poslal nejde nainštalovať, hladala som nejaký na nete, ale nebola som si istá, či je správny, tak som radšej nič neinštalovala
vyriešené, našla som už tú inštalačku