T-com ma super robotnikov, odbornikov

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
fostak
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

T-com ma super robotnikov, odbornikov

Príspevok od používateľa fostak »

len tak pre zabavku preco si nedavat TCOM internet
kamaratovi sa stala takato prihoda :
Prave som sa vratil od suseda.
Dnes mu robili t-comaci telku. Internet ma bbxnet.
Volal mi, ze mu ukazuje ziadne pripojenie a nevie co ma robit.
Isiel som sa pozriet, ze co ma pokazene.
Vraj net rano isiel, potom robili t-comaci telku a vecer ked zapol komp tak mu nejde.
Tak sme zacali hladat chybu.
Kabel nereagoval.
Ma natiahnuty este druhy kabel do bytu na druhe PC, teraz ma len jedno, tak ten druhy nepouziva.
Ani ten nejde.
Pozrieme switch, switch ide.
Tak asi je nieco s kablom, ale preco nejdu 2? kazdy pochopi, ze sa moze kabel pokazit, ale nejde ani jeden ani druhy.
Tak ideme po kabli. Koncovka v poriadku. kabel po byte v poriadku. na chodbe je lista.
Listu dame dole.
...
ZRAZU NA MNA Z LISTY VYPADNE UZLIK DROTOV, KTORE SU LEN TAK PREPOJENE DAKYMI BLBYMI SPOJKAMI!!!
Debili z T-comu pretali sietovy kabel, 10 centimetrov odblankovali a spojili svorkami!!!
Tak vieme preco nejde kabel. Ale preco nejde ani druhy???
Vytiahnem 10 centimetrov zo steny druhy kabel....
...
A SOMARI PRETALI AJ DRUHY A ANI SA HO NEPOKUSILI NAPRAVIT!!!

DRBNUTY ROBOSI PRETALI PRI vrtani jednej optiky 2 KABLE a susedovi nepovedali ani prd. A okrem toho, ten jeden aj tak opravili na hovno.

Aby to ako tak islo, tak som kable na 3 cm rozplietol a zletoval. vysledok je ze kable ako tak idu, ale bolo by ich dobre vymenit.
KEBY TI chu*i aspon povedali ze pretali kabel, tak by som nehladal hodinu preco nejde internet.

SUPER PRACA, OD T-COM ROBOSOV SI RADSEJ NEDAM ANI ZIAROVKU VYMENIT.

VIETE AKO KONTROLUJU CI NATIAHLI DOBRE OPTIKU?
...
STRCIA DO ROUTRU A AK SVIETI TAK JE DOBRE.
ANI NEUKAZALI AKO ZAPNUT MAGIO ABY ISLA TELKA.

NAKOPAT DO RITI A POSLAT NA URAD PRACE!!!
Jancuk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: T-com ma super robotnikov, odbornikov

Príspevok od používateľa Jancuk »

Neviem v akom meste to bývaš alebo kde sa stala takáto situácia ,ale môžem povedať že v našom meste poznám jedného pracovníka z T-comu a ten si odvádza svoju prácu dobre takže všetkých by som ich neposielal do ... :) a toto čo si napísal myslím že ty na nich môžeš podať statnosť či nie ?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

potvrdzujem...uz mam skusenost s troma technikmi od t-comu a nikdy nebol problem :) dokonca jeden z nich co mi bol robit magio sat robil asi 3 hodiny prescas kedze som chcel aby dostal magio TV do TV karty :) obaja sme sa tu s tym srali prakticky pol dna, nakoniec ma posadil do auta a isli sme kupit nejaky kabel za 30eur ktory na moje prekvapenie platil on a povedal ze za to aby to fungovalo zodpoveda ON a nie t-com...nakoniec to samozrejme fungovalo, vsetko povysvetloval, podpisal som papiere, chcel som mu dat zo slusnoti aspon na pivo a samozrejme aj benzin ale on si zase zo slusnosti peniaze nezobral :) a sam mi povedal ze je rozdiel medzi technikom ktory sedi v t-come pri telefone a technikom ktory chodi do terenu...
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

T-com je banda lenivých darmožráčov, nechce sa im vymieňať káble / linky (napr. podvojné za normálne) a ešte na podpore nič nevedia.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

nech sused poda staznost, aspon mu nahradia kupu noveho kabla, ovsem ak to ti technici nepopru,...
eshael
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eshael »

ja mam skusenosti s tym ze mi aDSLko robila externa firma a nie priamo t-com, lebo neboli schopni 6 mesiacov od objednavky poslat svojich ludi... takze davam za pravdu
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

A ktoré firmy to robia ? Koľko to stojí ? Odkiaľ zohnať káble ? U nás by asi 5 chceli dsl ale T-com je lenivý jak voš.
alafangla
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alafangla »

ide o to ci ta praca toho technika bavi. ak ano su to velmi ustretovy ludia. radi vam pomozu vyriesit problemy. ale su aj taky ktorych ta praca asi nebavi a naozaj overenie funkcnosti linky vyzera tak ze prinesie svoj modem, pichne si don kabel a otvory notebook a da refresh stranky. ak ide otoci sa povie problem je na vasej strane a dovidenia. a velmi ma znechutili tym co robia pri magio tv ze paruju primace s kartami. skylink rocks :D
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

- ked mi instalovali ADSL, chlapik po kompletnej isntalacii skonstatoval ze nema klieste na koncovky /vtedy novy telefon aj net/, no esteze som mal vlastne klieste a spravil som si sam. no bol som rad, ze bol ochotny natiahnut cca 15m kablu :D
- ked mi instalovali optiku, mali dojst na 12:00, o 13tej som sa teda vybral do prace, volali o 13:45 ze ci som doma, zdrzali sa. no mohli volat aj o 12tej ze nestihaju. Druhy den dosiel jeden pracovnik, pomahal som mu drzat naradie a musel som po nom sadrovat diery v stene kde vrtal /ale to je chyba steny, iked Adlo si po sebe pekne zasadrovalo../

v oboch pripadoch ale sluzba fungovala.. treba nad nimi stat, ci uz T-com alebo iny majstri..
Napísať odpoveď