Filipito dvojka sa Ti nepáčila? Podľa mňa mala lepší coop ako jednotka, aspoň som sa viac zabavil s bráchom a to som PC verziu hral 6x s rôznymi ľuďmi a prešiel som ju v coop móde.
petko117 napísal:myslim ze ten ban by ma ani najmenej netrapil...ale mali by ste skusit aj trosku slusnosti a nie najskor spamovat potom daj jednu web stranku a hotovo...ako asi v kazdej teme to tak je mohol by som sem URL podavat...takze nie len ja som nespokojny...
ty si debil...hned prvy post bol odo mna s linkom...tak co trepes ze sme tu spamovali, a ty mi tu hovor o slusnosti ked nadavas na ludi co sa ti snazili pomoct.. ps tu k- si niekam strc lolo, akoby si ma tym nasral
gears jednicka u mna zatial jednoznacne prevlada - dvojku berem len ako taky datadisk aj ked je to tiez perfektna hra
jednotku som uz presiel asi 5 krat - a stale ma to bude bavit
Filipito napísal:jj má a imho dosť nudný , premňa je vlajkový titul jednoznačne Forza 3 , tak geniálne spravené autá som dlho nevidel
neviem co je na tom nudne ked si to poriadne ani nehral, treba vyskusat aj ine mody a nie len hordu, jedine co je tam na kkt je hostovanie, gear ma multak desatrocia
V tom traileri :
Ten zarastení /čo padne na zem/ to je dominic?
A tá blondínka, to je tá čo bola na konci dvojky v tom vrtulníku? (vlastne tá čo komunikovala počas hry s Marcusom a spol.)