mam sony ericsson w508 a zakupil som si O2 net data neobmedzene za 6 eur mesacne co by mi vyhovovalo len to akosi neviem nastavit... nasiel som kopec vysvetleni pre nokie ale pre SE temer nic .... problem je taky ze rozbehnem SE pc suite dam pripojit a nakoniec ma nepripoji ... telefon som dal pripojit v rezime telefonu skusal aj menit typ siete usb ale nepomohlo a neviem ako dalej ... za odpovede dakujem
O2net
O2net
zdravim, mozno teda urcite tu uz taketo temy boli rozoberane ale potreboval by som poradit tak nech je to aktualne
mam sony ericsson w508 a zakupil som si O2 net data neobmedzene za 6 eur mesacne co by mi vyhovovalo len to akosi neviem nastavit... nasiel som kopec vysvetleni pre nokie ale pre SE temer nic .... problem je taky ze rozbehnem SE pc suite dam pripojit a nakoniec ma nepripoji ... telefon som dal pripojit v rezime telefonu skusal aj menit typ siete usb ale nepomohlo a neviem ako dalej ... za odpovede dakujem
Re: O2net
Servisnú sms si skúšal? http://goo.gl/eJBd
vdaka akonahle sa dostanem ku karte vyskusam
len by som sa chcel este opytat (som laik co sa telefonov tyka) neobmedzi to potom nejak moje fungovanie na tom istom telefone akurat s orange kartou, kde vsak internetove sluzby nevyuzivam (iba tel. a sms ) logicky by nemalo ale predsa
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Jedine co musis u o2 internetu nastavit je APN (pristupovy bod) ktory je "o2internet". Na sony ericssone musis vytvorit datovy profil kde nastavis APN a potom pri nastavovani uctov na internet pouzies tento datovy profil. Nepochopitelne,komplikovane, no da sa na to zvyknut. Na niektorych modeloch treba pristup pre java aplikacie nastavit zvlast. Takisto tam pouzies ten isty datovy profil.