ak ti slo COd:MW tak pojde aj wawcasualties napísal:Zostava PC : AMD Athlon(tm) 64 Processor
3200+
2.01 GHz, 1,00 GB pamäte RAM
GRAFIKA: ATI Radeon X850 Pro (R480)
Chcem vedieť či mi by malo toto ísť na mojom compe. Lebo hru som zapol a akurát je tam čierna obrazovka, tak som to vypol. Potom som to tú hru zapol cez plochu a mi vypísalo: RUN IS SAFE MODE.. tak som dal áno a akurát som počul, že hra je spustená, ale stále len čierna obrazovka...
Call of Duty - World at WAR
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
casualties
Medium Expert
-
casualties
Medium Expert
Re: Call of Duty - World at WAR
Mam podobny problem!!!!
Spustim hru a hra je spustena, som v menu, ale pocut len zvuky a obrazovka zostava cierna.

Spustim hru a hra je spustena, som v menu, ale pocut len zvuky a obrazovka zostava cierna.
Mne to robilo ale vymazal som zlozku Video a ked bola ta cierna obrazovka tak chvilu pockaj a stlac esc ale radsej zalohuj predtym nez zmazes snad pomoze
Nepomaha, ale dik sa snahu.Bilingo napísal:Mne to robilo ale vymazal som zlozku Video a ked bola ta cierna obrazovka tak chvilu pockaj a stlac esc ale radsej zalohuj predtym nez zmazes snad pomoze
Ahojte,
Mám problém so spustením multiplayeru, CoD mám opatchované od 1.2 až po 1.7, keď dám spustiť mp, tak mi nabehne malá tabulka že: error: Unhandled exception caught
poraďte prosím
Mám problém so spustením multiplayeru, CoD mám opatchované od 1.2 až po 1.7, keď dám spustiť mp, tak mi nabehne malá tabulka že: error: Unhandled exception caught
poraďte prosím
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
skus preCracnut alebo preinstalovat mozno sa poskodil / vymazal nejaky subor a preto ta chyba
a vypisuje ti to pri nacitavani mapy?alebo kde presne ti vyskoci tabulka?
Caute mohol by som vas poprosit ako rozbeham Multak na coD viem ,ze to tu asi je ,ale uz asi hodinu a pol hladam a nic Mam verziu 1.5 patchol som vsetky patche zaradom aj crack mam 1.5 spustim mam offline mod a co dalej????ak sa napojim nejake ip adresy plus po vypnuti hry sa mi vrati rozlisenie na 1024
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:21)
1:spustis private klient patch a pote multiplayer cod5
2:po spustzeni multiplayeru zmacknes F3 (odblokuje pripojeni pres konzoli)
3:klavesou ";" otevres konzoli( je to klavesa pod ESC)
4:Vlozis prikaz: connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx (XXX nahradis ip adresou z uvedeneho seznamu)
5:potvrdis ENTER
6:po pripojeni do hry deaktivujes patch stiskem klavesy F4( ihned po pripojeni do hry)
7:Hodne stesti ve hre
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:22)
toto mi vobec nefunguje spustim private zapnem cod stlacim F3 napisem connect a nic
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:27)
Ps preco nemozem nastavit vacsie rozlisenie ???
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:55)
nejak som to rozbehal ,ale ked ma pripaja tak ma nenapoji napise ,ze cas vyprsal
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2010, 11:32)
A tak isto by mi pomohol crack na varziu 1.6 stiahol som z netu ale tam je len private clinet a hack na level
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2010, 12:33)
Uz to funguje ale neviete preco pise global ban na guid?????????cd key som zmenil 15 krat
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:21)
1:spustis private klient patch a pote multiplayer cod5
2:po spustzeni multiplayeru zmacknes F3 (odblokuje pripojeni pres konzoli)
3:klavesou ";" otevres konzoli( je to klavesa pod ESC)
4:Vlozis prikaz: connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx (XXX nahradis ip adresou z uvedeneho seznamu)
5:potvrdis ENTER
6:po pripojeni do hry deaktivujes patch stiskem klavesy F4( ihned po pripojeni do hry)
7:Hodne stesti ve hre
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:22)
toto mi vobec nefunguje spustim private zapnem cod stlacim F3 napisem connect a nic
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:27)
Ps preco nemozem nastavit vacsie rozlisenie ???
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2010, 20:55)
nejak som to rozbehal ,ale ked ma pripaja tak ma nenapoji napise ,ze cas vyprsal
//autoeditácia príspevku (02 Mar 2010, 11:32)
A tak isto by mi pomohol crack na varziu 1.6 stiahol som z netu ale tam je len private clinet a hack na level
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2010, 12:33)
Uz to funguje ale neviete preco pise global ban na guid?????????cd key som zmenil 15 krat
-
Kok
Light Professional
Casualties - neviem ti poradit ale ja som mal moj stary pc navlas rovnaky ako tvoj a slo mi to, sice biedne ale konfigom sa to dalo vyladit a slo to celkom slusne (hraval som iba multak)
Kedze som tuto hru este vobec nehral, chcel by som to zahrat, hlavne ten zombie mod. Da sa to hrat aj sam offline alebo to musim hrat ako coop ?
//dik
//dik
rochedo napísal:Kedze som tuto hru este vobec nehral, chcel by som to zahrat, hlavne ten zombie mod. Da sa to hrat aj sam offline alebo to musim hrat ako coop ?
da sa hrat aj sam ale najprv musis prejst hru(alebo si stiahni save) a potom sa ti odomkne bonusova misia so zombies
Uvedomujem si, že problém zo spustením CoD World at War Single Playeru sa tu už riešil, ale nakoľko som asi degenerovaný imbecil tak to neviem nikde nájsť. Vedel by mi niekto prosím poradiť?
Spustím CoD, ale pri vybratí obtiažnosti ma nepustí ďalej. Vie mi s tým niekto prosím pomôcť?!
Ďakujem
Spustím CoD, ale pri vybratí obtiažnosti ma nepustí ďalej. Vie mi s tým niekto prosím pomôcť?!
Ďakujem
Čaute, mám taký špecifický problém... odohral som asi 4.lvl a na druhy den som si chcel opäť zahrať.. načítalo sa mi MENU, preklikal som sa k resume game a po načítaní savu mi vypísalo že program prestal pracovať... no dnes mi nejde spustit už ani MENU a hneď po úvodnom videu mi vypíše že program COD WaW Campaign/Coop prestal pracovať. Vie mi niekto plss poradiť?
mám tam všetky dostupné patche od 1.1 až po 1.7,... crack fix mam na 1.7... save profil mám vytvorený... grafické ovládače mám najnovšie... prebehol som tu celú tému a nenašiel som podobný problém..
plss
HEPL?
Zostava:
-CPU Intel Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz
-MB Gigabyte GA-X48-DS4
-RAM Kingston 4x 1024MB - 1066MHz
-VGA Gigabyte GTX285 1GB
-HDD 3TB
-Zdroj Fortron Everest 1010W
mám tam všetky dostupné patche od 1.1 až po 1.7,... crack fix mam na 1.7... save profil mám vytvorený... grafické ovládače mám najnovšie... prebehol som tu celú tému a nenašiel som podobný problém..
plss
Zostava:
-CPU Intel Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz
-MB Gigabyte GA-X48-DS4
-RAM Kingston 4x 1024MB - 1066MHz
-VGA Gigabyte GTX285 1GB
-HDD 3TB
-Zdroj Fortron Everest 1010W
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kúp legálku 
niekde som cital ze aj s original zakupenou hrou su problemyMichalkoOo napísal:Kúp legálku
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja mám všetko originály a nemal som jediný problém. Problémy sú medzi stoličkou a klávesnicou.
Call of Duty - World at WAR multiplayer levely
Chalani prosím Vás nevie mi niekto poradiť kde by som zohnal nové multiplayer levely, ak vôbec nejaké nové sú, alebo nemá ich niekto z vás? Prosím súrne.
Veľmi pekne ďakujem
Veľmi pekne ďakujem