skúšal to už dakto ? ak hej tak napíšte svoj názor aby som to náhodou neskúšal zbytočne
NFS World Online
NFS World Online
Dočítal som sa o tom na sector.sk ... vypadá to celkom slušne. Zatiaľ je vraj Beta verzia a rozmýšľam že ju čoskoro vyskúšam ...
skúšal to už dakto ? ak hej tak napíšte svoj názor aby som to náhodou neskúšal zbytočne
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: NFS World Online
No tak včera ma zapojili do bety
ale je to vidno že je to len beta.
Ešte treba veľa úprav
ale je to vidno že je to len beta.
Ešte treba veľa úprav
-
webmasterr
Medium Professional
mne tiez vcera prisla pozvanka, celkom sa mi to paci, grafika v pohode, aj celkovo system, ale iba 5 ci 6 pretekov, vsetko na jednej mape niektore aj na podobnych trasach, a iba jeden mod, prist do ciela prvy, tym sa to stava dost rychlo stereotypne (este ze tam su nahanacky s policajtmi
), ale ked pridaju trate, nejake mody, tak to bude celkom v pohode, ale skor ako taka free hra..platit by som asi za to neplatil 
-
Turbozilla
Zablokovaný
Tak to vypadá, že sa bude platiť od 10 lvl či jak som to čítal treba zakúpiť ten Start Pack 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
dosiel mi mail, dam download a napise mi ze "The code that you have entered has already been redeemed. Codes can be redeemed only once." parada
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nie som si istý, ale zdá sa mi že si to musel stiahnuť do 24 hodín. Alebo také niečo.
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2010, 0:29)
Rozdávajú beta kľúče
http://www.fileplanet.com/promotions/ne ... eed-world/
//autoeditácia príspevku (04 Jún 2010, 0:29)
Rozdávajú beta kľúče
http://www.fileplanet.com/promotions/ne ... eed-world/
To aj mne pisalo, ale potom som sa prihlasil na ich stranku a dal download, a už to šlo v pohode...aviceN napísal:dosiel mi mail, dam download a napise mi ze "The code that you have entered has already been redeemed. Codes can be redeemed only once." parada
Ale škoda že sa tam neda poriadne tunovať auto
No uz mam tu betu, ale ked chcem ist race, tak mi to hadze timeout...teraz sa mi s tym nechce babrat, zajtra skusim 
-
Space5800
Medium Professional
Stiahol som nainštaloval zapol a strašne to seká... No keď otvorim menu (esc) všetko ide plynulo, zavriem ho a seka že sa nedá s autom ani pohnuť... neviete čo s tým? Mám nb (Intel Core 2 Duo P8700 2,53Ghz, Ati mobility radeon 4650HD 1GB) Skúšal som dať všetko na low a výsledok je taký istý, takže asi nebude problem s výkonom môjho NB
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús si nainštalovať nové drivre alebo máš možno pomalý net
-
lekoklatik
VIP
No ja som si to nainštaloval tak pred hodinou a hral som tak 5min /nemám teraz viac času/ a ide mi to úplne v pohode. Síce to tam vyzerá ako v nejakom postapokaliptickom svete /vsetci lietaju kade tade atd.../ ale verim ze sa mi to zapaci. Graficky je to oukej a velmi sa mi paci menu : )
-
Space5800
Medium Professional
Niečo kreativnejšie by nebolo? drivre mám, netom to nebude pretože ako vravím, dám ESC nabehne v strede menu a odrazu sa všetci hýbu plynuloCorn Flake napísal:Skús si nainštalovať nové drivre alebo máš možno pomalý net
-
lekoklatik
VIP
tak si prosto v riti. len taká otázočka. Pri inštalácií NFS World si dúfam zvolil možnosť Europe, nie North America. hm?
-
Space5800
Medium Professional
Europe... no tak som v prdeli no 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mám 2 beta keye keď niekto chce, tak nech sem napíše. Vymením ich iba za K+. Prosím nepíšte tu hneď ako to uvidíte sa ste ten typ čo si povie "hurá mám key" a ani ho nepoužije, prípadne raz zapne a to bude všetko.
Pretože to nemám s kým hrať
//Akože takú demenciu som nezažil. Ja vám tu chcem dobre a dáky KKT mi dá
!!!
//Nech mi tu karmu pridal speť hocikto dik
Pretože to nemám s kým hrať
//Akože takú demenciu som nezažil. Ja vám tu chcem dobre a dáky KKT mi dá
//Nech mi tu karmu pridal speť hocikto dik
keby si sa ozval skvor
,
-
Corn Flake
Guru wannabe
Prečo?
Ja nemám beta keye čo sú na týždeň alebo tak nejak. Ja mám do zrušenia bety (asi
). Každopádne majú dlhú platnosť...
Ja nemám beta keye čo sú na týždeň alebo tak nejak. Ja mám do zrušenia bety (asi
mam taky problem normanle som to stiahol naistaloval a ked sa chcem prihlasit zadam email, heslo dam log in a vypise mi toto : Request failed. The underlying connection was closed. An unexpected error occurred on a receive. Co mam s tym robit ?? prosim poradte mi
-
Corn Flake
Guru wannabe
Toto nemilé prekvapenie sa ja mne dnes stalo.... Rozhodol som sa zapnúť hru a tiež mi toto nabehlo. Skúsil som aj druhý účet no nepomohlo 
Asi majú dačo zo serverom
Asi majú dačo zo serverom
-
webmasterr
Medium Professional
Nj robi to aj mne, neskoncila uz beta nahodou?