Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
p4ra najprv sa musi uvolnit miesto. Skus to okolo polnoci naseho casu. Ja sa tam uz pekne vidim.
nevite ako ziskam nebo za aky class sa ziska ta RPG co automaticky zameriava? ako raketa leti aj zabaca a tak 
Javelin ? 
//čo už to bol len typ
//čo už to bol len typ
Tak to urcite neni Javelin, skor Carl Gustav. Javelin sa vola javelin (ostep) pretoze pri odpaleni vyleti vysoko do vysky a na ciel potom naleti zvrchu.
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Mne sa odomkla tuším v 17-18 lvl, to už presne neviem, ale je naprd, pretože po odpálení musíš ešte korigovat dráhu streli a vtedy sa stávaš dobrým terčom pre odstrelovačov, alebo knife-killerov.Lumicko napísal:nevite ako ziskam nebo za aky class sa ziska ta RPG co automaticky zameriava? ako raketa leti aj zabaca a tak
hh... lol inac ked mam helicopteru preco mi nejde strielat ked stlacam SPACE? a inac neda sa prenastavit to voladanie? ako len ked som v heli tak je to opacne ked posunem mys hore idem dole da sa to nastavit?
Tak prešiel som singleplayer. Ja viem hra stavia na niečom inom
. No každopádne ma zaujalo, že to malo normálny singleplayer (kampaň), nie ako minulé dielo (2, 2142, atď.), kde boli boti na multiplayerových mapách. Príbeh zaujal, bol veľmi rozličný, prvá misia z druhej svetovej, zimné prostredie (podľa mňa najlepšie), pekná džungla. Používanie vozidiel, čo mi v Call of Duty relatívne chýbalo. Cez helikoptéry, rôzne džípy, tanky. Pekne sa snipovalo. Grafika nebola zlá, jedna z najlepších čo som hral (plné detaily), hra náročná na HW dosť, no najlepšie jednoznačne deštrukčný model, ktorý mal síce more chýb, no čo sa dalo všetko zničiť, a koľkokrát z výborného úkrytu, tank narobil kopu trosiek. Bolo to celkom humorne spravené (tým), niektoré hlášky boli dobré. Jednoznačné pokračovanie do 3. Krátke ako MW2, no multiplayer to snáď vynahradí. Niekedy mi to potrhlo, o čom som písal na minulých stranách, no celkovo to bolo dobré. To potrhnutie je, ale asi najskôr v cracku. Čiže snáď to v originále nebude. 9/10
Moja otázka, sú servery na tom dobre? Žiadne problémy ako v Modern Warfare 2??
Ee. Akurat zatial nefunguje play now - teda mne nefunguje, ale ked hladam server cez browser tak nie je problem. Hravam s kamosom a potvrdzujem funkcnost in-game friendov aj napajanie na ich mapu, vsetko ide v pohode.Denize napísal:Tak prešiel som singleplayer. Ja viem hra stavia na niečom inom. No každopádne ma zaujalo, že to malo normálny singleplayer (kampaň), nie ako minulé dielo (2, 2142, atď.), kde boli boti na multiplayerových mapách. Príbeh zaujal, bol veľmi rozličný, prvá misia z druhej svetovej, zimné prostredie (podľa mňa najlepšie), pekná džungla. Používanie vozidiel, čo mi v Call of Duty relatívne chýbalo. Cez helikoptéry, rôzne džípy, tanky. Pekne sa snipovalo. Grafika nebola zlá, jedna z najlepších čo som hral (plné detaily), hra náročná na HW dosť, no najlepšie jednoznačne deštrukčný model, ktorý mal síce more chýb, no čo sa dalo všetko zničiť, a koľkokrát z výborného úkrytu, tank narobil kopu trosiek. Bolo to celkom humorne spravené (tým), niektoré hlášky boli dobré. Jednoznačné pokračovanie do 3. Krátke ako MW2, no multiplayer to snáď vynahradí. Niekedy mi to potrhlo, o čom som písal na minulých stranách, no celkovo to bolo dobré. To potrhnutie je, ale asi najskôr v cracku. Čiže snáď to v originále nebude. 9/10
![]()
Servery v EU maju v pohode pingy a s inymi vyraznymi problemami ktore by mi zneprijemnili hru som sa nestretol.
mne PlayNow ide pekne..a teraz jak vysiel ten update vcera, tak su servery zoradene pekne podla pingu..
ďakujem za reakcie, kúpené z G2Play
Toto je soldier toho tipka z FPSCHEATS.com co robil cheaty na BC2. Chlapec sa snazil zamaskovat vsetky mozne stopy, ale zabudol na nieco 
http://bfbc2.elxx.net/getsigs/pc/OneHittaQuitta
http://bfbc2.elxx.net/getsigs/pc/OneHittaQuitta
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Viacery ste sa ma pytali odkial som kupil BC2 z ebay, tak tu je link:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT cena je cca 21 eur, vratane posty
Ale pozor, to je orig hra aj s DVD, takze si pockate kym to pride, na ebay su ale aj len aktivacne kody, s tym ze si to aktivujes a hned stiahnes
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWNX:IT cena je cca 21 eur, vratane posty
Ale pozor, to je orig hra aj s DVD, takze si pockate kym to pride, na ebay su ale aj len aktivacne kody, s tym ze si to aktivujes a hned stiahnes
Zdravím, mám ešte pár otázok.
Kúpil som to cez G2Play, spokojnosť za 52 minút bol kľúč v schránke.
Stiahol som si EA download manager, a keďže som nechcel čakať pokiaľ sa mi stiahne 5,4GB .. nainštaloval som si hru, ktorú som mal už stiahnutú (a cracknutú) načisto, bez crackov, a zadal som kľúč, ktorý mi poslali z G2Play. Všetko okey. Na aktiváciu som použil EA účet, na ktorom som hrával už BETU. Normálne aktivoval cez ten EA manager. Potom som zadal ten istý serial aj priamo v hre.
Išiel som do hry prihlásil sa, vytvoril nového soldiera. Bol tam aj starý, ešte z BETY. Začal hrať.
No a prišiel problém z kickovaním z hry. +- za 20 minút hodí .. Your connection has been lost .. bla, bla.
Odblokoval som porty vo Windows Firewall, i v routeri (presne tie, čo sú v prílohe 1). Zdá sa, že sa to zlepšilo, no raz za čas to kickne. Problém 2 je, že keď dám server browser, či play now .. často mi napíše server is full, pritom tam môže byť 20/32 (príloha 2). Ping či latenciu, či čo to je nejako je to tam natlačené na sebe, mám dobrú, respektíve takú ako ostatní (príloha 3).
Mal niekto podobné problémy? Nespravil som náhodou niečo zle v inštalácií? Prípadne sem hoďte pls nejaké európske servery, ktoré máte odskúšané a na nich hrávate. Ďakujem
Kúpil som to cez G2Play, spokojnosť za 52 minút bol kľúč v schránke.
Stiahol som si EA download manager, a keďže som nechcel čakať pokiaľ sa mi stiahne 5,4GB .. nainštaloval som si hru, ktorú som mal už stiahnutú (a cracknutú) načisto, bez crackov, a zadal som kľúč, ktorý mi poslali z G2Play. Všetko okey. Na aktiváciu som použil EA účet, na ktorom som hrával už BETU. Normálne aktivoval cez ten EA manager. Potom som zadal ten istý serial aj priamo v hre.
Išiel som do hry prihlásil sa, vytvoril nového soldiera. Bol tam aj starý, ešte z BETY. Začal hrať.
No a prišiel problém z kickovaním z hry. +- za 20 minút hodí .. Your connection has been lost .. bla, bla.
Odblokoval som porty vo Windows Firewall, i v routeri (presne tie, čo sú v prílohe 1). Zdá sa, že sa to zlepšilo, no raz za čas to kickne. Problém 2 je, že keď dám server browser, či play now .. často mi napíše server is full, pritom tam môže byť 20/32 (príloha 2). Ping či latenciu, či čo to je nejako je to tam natlačené na sebe, mám dobrú, respektíve takú ako ostatní (príloha 3).
Mal niekto podobné problémy? Nespravil som náhodou niečo zle v inštalácií? Prípadne sem hoďte pls nejaké európske servery, ktoré máte odskúšané a na nich hrávate. Ďakujem
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Skús si aktualizovat punkbuster a vypni si FRAPS.
Hrám na EAS public ranked server a bez problémov, je to CZ server.
Hrám na EAS public ranked server a bez problémov, je to CZ server.
stym ze ti pise ze je server full a vidis trebars 25/32 tak podla mna to znamena ze za tu chvilu sa to mohlo aj naplnit to je udaj od najdenia servera dalej sa to neaktualizuje
Tak tak. Toto bola jedna z otazok na ktoru odpovedalo EA na twitteri.
presne ten istý problém mám aj ja, ale cez playnow mi to na 2-3 krát väčšinou už ide. Ale Ten browser ma tiež dobre vytáča.Denize napísal: Problém 2 je, že keď dám server browser, či play now .. často mi napíše server is full, pritom tam môže byť 20/32 (príloha 2).
-
lacijawa
Star
Zdravím potrebujem vašu pomoc. Nainštaloval som hru, všetko prebehlo ako má zapne sa mi aj kampaň, ale ked sa hýbem tak sa hýbem čudne
. Mám nastavené dopredu, dozadu.... W,S,A,D. A dopredu mi ide aj s W aj s S do strán sa nedá ovládať vôbec a myš sa tiež nedá ovládať pohnem ňou nasmeruje ma nahor na "nebo" a nedá sa vrátiť do normlánej polohy. Čo je s tým ?? Prosím pomôžte mi
dopredu Vám dakujem 
-
Sphinx
Addict
milionkrat riesene .. neskopiroval si vsetko z cracku do hry .. treba aj tie textaky
//jasne v pohode .. viem je toho dost.. ale staci aj citat pribaleny navod kt.vzdy grupy davaju
//jasne v pohode .. viem je toho dost.. ale staci aj citat pribaleny navod kt.vzdy grupy davaju
-
lacijawa
Star
Ďakujem veľmi pekne. K+.
// Prepáč ale ked som videl to množstvo strán o tej hre tak sa mi to fakt hľadať nechcelo
// Prepáč ale ked som videl to množstvo strán o tej hre tak sa mi to fakt hľadať nechcelo