ja som pisal
ona odpisalaZdravím, láskavo žiadam o vysvetlenie, prečo mi ide internet takto pomaly... Minimálna rýchlosť cez deň, čo máme v zmluve, je 1Mbps, pričom reálna rýchlosť, ktorú dosahujem je 256 kbps, čo je neúnosné.. Nijak cez deň po predošlom maili nezaťažujem internet, jedine, keď niečo ťahám, tak to ťahám v noci, kde mi rýchlosť vyskočí na max 1Mbps.. Na začiatku, keď ste nám internet zapojili som nikdy s tým problémy nemal, ba čo viac, ťahal som oveľa viac, ako doteraz.. Počítač mám úplne čistý, žiadne aplikácie mi zbytočne nezaťažujú internet, tak isto to aj vidieť na vašom grafe.. ak mi idete obmedzovať internet, láskavo chcem vedieť jasný dôvod, že prečo mi ho obmedzujete, a presné čísla, ktoré som prekročil, alebo presne chcem vedieť veci, čo som spravil, vďaka ktorým mam obmedzený internet.. Tak isto chcem mat prístup k mojim údajom, aby som si sám vedel kontrolovať dátový tok, aby ste ma znova neobmedzili.. Láskavo vás žiadam, aby ste si v tom spravili poriadok, a aby ste mi neobmedzovali internet len na základe vašich grafov, ku ktorým ja nemám prístup, a na základe toho ja nemám žiadnu možnosť si dávať pozor na môj dátový tok... vďaka za pochopenie...
Rychlost ktoru opisujete je minimalna spodna hranica vo Vasom programe. Ono vzdy to tak bolo nakolko ziaden poskytovatel Vam neda nic neobmedzene. Internet je bud obmedzeny na data alebo cas. U nas je casovo aj datovo neobmedzeny, no vsak pri vacsom stahovani ho automaticky shaper obmedzi na spodnu hranicu ako sa to stalo vo Vasom pripade. Pokial mate zaujem o nejaku GARANTOVANU linku vieme Vam nacenit dany program. Dole mate pre islustraciu pripojeny nas program vo Vasom pripade 768 a podmienky za akych pripojenie funguje, ako je agregacia a upload.
Zial pokial Vam nase podmienky nevyhovuje bude asi nevyhnutne vyhladat poskytovatela, ktory vyhovie Vasim poziadavkam.
768 kbps až 4Mbit*
150,- € / 4518.9 Sk
13,- € / 391,64 Sk
SMS+web
896 kbps až 5Mbit*
100,- € / 3012.6 Sk
26,- € / 783,28 Sk
SMS+web
Všetky linky sú v agregované v pomere 1:5 pričom upload je pri každom programe 128kbps. Od programu 768 kbps je min. spodná hranica 256kbps.
· Ku každému programu je pridelená tzv." nočná linka" , kde pripojenie dosahuje maximálnu rýchlosť označenú * . Väčšinou je to v čase od 00.00 do 06.00 resp. je to závislé od vyťaženia siete.