Kde si zalozit e-mail - pomoc
zoznam nie!!!
Mám na zozname, ale fakt veľmi často hlási chybu! A Firefox s ním nechce spolupracovať. Uvažujem nad atlasom.sk. Má niekto skúsenosť?
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
už dávno nik nepísal k tejto téme, ale nechcem zakladať nič nové (už som sem raz písal), tak dúfam, že niekto poradí.
mail na zoznam.sk sa trocha zlepšil, ale mám tam celé meno a osobné údaje, tak by som chcel niečo anonimnejšie. trošku som hľadal, a oslovil ma atlas, centrum.sk, tiež seznam.cz a centrum.cz.
môžu nastať nejaké problémy ak si založím český mail? alebo mám uprednostniť slovenské maily, aj ked majú o veľa menšiu kapacitu? je to jedno, alebo mám ešte počkať a hľadať dalej?
dik za radu
mail na zoznam.sk sa trocha zlepšil, ale mám tam celé meno a osobné údaje, tak by som chcel niečo anonimnejšie. trošku som hľadal, a oslovil ma atlas, centrum.sk, tiež seznam.cz a centrum.cz.
môžu nastať nejaké problémy ak si založím český mail? alebo mám uprednostniť slovenské maily, aj ked majú o veľa menšiu kapacitu? je to jedno, alebo mám ešte počkať a hľadať dalej?
dik za radu
no tak s tymi rar priponami nemas vobec pravdu ja som uz poslal desiatky mailov s rarkovymi subormi a preslo to v pohode skor by som povedal ze ti to nezozere exe a prejde to (aspon podla mojich skusenosti) tak max do 10MB prilohaMacMac napísal:trochu ma zarazilo, ze gmail nepusta RAR prilohy. Ale staci ich premenovat na inu priponu a prejdu
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://mail.atlas.sk-
Teh_Neviem
Novice
Centrum.cz je naozaj dobry a velmi spolahlivy - mam to overene mail na centrum.cz pouzivam dost casto 4 roky.toudy napísal:Seva. Podarilo sa mi prihlasit v centrume.cz a email.cz. Co myslite, ktory z nich je lepsi. V com je dobry gmail?
Gmail ma velku kapacitu, prehladne a jednoduche triedenie sprav.
Gmail je aj v slovencine(staci nastavit!).
-
Teh_Neviem
Novice