Pri spusteni PC
Pri spusteni PC
ahojte pri spusteni PC mi zapina programy, myslim dole na tej liste pri case neveite kde sa to da vypnut . Skusala som START a tam PRI spusteni ale nic tam neije a inde to neviem najst poradte pls
..dakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pri spusteni PC
msconfig - startup, vypni čo nechceš. Aha dievča 
Takže ľavým tlačítkom myši klikni na štart, do toho políčka kde sa dá písať napíš "msconfig" bez úvodzoviek. Ak si v XPčkach, alebo Vistách starom móde, tak stlač "spustiť", alebo "run". V msconfigu máš hore taby [záložky, ako v zakladači]. Stlač tam "startup". V odškrtávacích boxoch si vyber programy, ktoré sa Ti spúšťajú podľa názvu, to snáď zvládneš. Potom daj apply, okay a reštartni comp. Nebudú sa spúšťať. Ak by bolo dačo nejasné, kľudne napíš
Takže ľavým tlačítkom myši klikni na štart, do toho políčka kde sa dá písať napíš "msconfig" bez úvodzoviek. Ak si v XPčkach, alebo Vistách starom móde, tak stlač "spustiť", alebo "run". V msconfigu máš hore taby [záložky, ako v zakladači]. Stlač tam "startup". V odškrtávacích boxoch si vyber programy, ktoré sa Ti spúšťajú podľa názvu, to snáď zvládneš. Potom daj apply, okay a reštartni comp. Nebudú sa spúšťať. Ak by bolo dačo nejasné, kľudne napíš
jj uz to mam spravene diky moc ..len teraz mi tam vyhodilo taku tabulku (pomocka konfiguracie systemu) po restartovani dufam ze mozem dat ok a nic ine sa nestane 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To ti zobrazi zakazdym ked nieco prestavujes v msconfigu /startup.. len tam zaskrtni, nech ti to viac nezobrazuje a mas pokoj na teraz