Share-Rapid.com
Share-Rapid.com
Ahojte potrebujem sa vas opytat kto mate s tymto serverom skusenosti. Maju perfektnu cenu za data teraz 900gb za 10 euro oplati sa? Ako maju vytazene servery? Kolko mam slotov na stahovanie za tu cenu? Videl som ze sa priplaca za sloty kolko mam standartne slotov? Ak nebudem stahovat casto neprepadne mi ten kredit napriklad po pol roku? Peniaze sa platia do FIO banky to je Slovenska banka alebo Ceska? Chcem posielat v mene euro. Kupoval uz niekto cez nich? Asi by to slo prevodom na ich FIO ucet. Napiste mi vase rady.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Share-Rapid.com
Oplatí sa ti to. Sťahuje stále cez 2.2 MB/s a môžeš sťahovať 3 súbory naraz. Peniaze pošleš bežným spôsobom, ako do každej inej slovenskej bank. A ešte, že kredit ti neprepadne.
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010 15:24)
A ešte, že keby ti náhodou oko zablúdilo na ponuku, že za 1.5€ môžeš sťahovať 4 mesiace, tak nad tým ani neuvažuj. Majú na to len 1 server ktorý je večne preťažený. Ale tých 900GB ti vrelo odporúčam.
//autoeditácia príspevku (29 Aug 2010 15:24)
A ešte, že keby ti náhodou oko zablúdilo na ponuku, že za 1.5€ môžeš sťahovať 4 mesiace, tak nad tým ani neuvažuj. Majú na to len 1 server ktorý je večne preťažený. Ale tých 900GB ti vrelo odporúčam.
Ja som si vsimol take nieco ze neobmedzene stahovanie ale sa mi nechcelo verit. SMSky som neriesil. Vsimol som si v stats jednolivych serverov share rapid ze sa tam nachadza nejaky free server ale ved cez sharerapid sa neda free stahovat len za peniaze no asi to bude ten server o ktorom pises ze za 1,58 eur je neobmedzene na 4 mesiace a ten je stale plny.
Este sa chcem opytat FIO 8330 bankovy ucet to je Slovenska banka?
Za ako dlho to zvyknu zaktivovat?
Este sa chcem opytat FIO 8330 bankovy ucet to je Slovenska banka?
Za ako dlho to zvyknu zaktivovat?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mala by to byť slovenská banka. Píšu, že od prijatia platby do 48 hodín ti pridajú. Mne pridali tak do dvoch dní od odoslania peňazí.