wi fi 24 decibel a router(prjimac)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
fenon
Novice
Novice

wi fi 24 decibel a router(prjimac)

Príspevok od používateľa fenon »

Zdrtavim tak v skratke moj problem... mam router.. d-link DIR 300 a smerovaciu antenu 24 decibel...(konektory desia) antena je OK router taktiez. potreboval by som ale v pripade ze antenu strcim do routra aby mi to cez wi-fi antenu primalo... a nie rozosielalo... viete mi s tym pomoct?...
konkretne... cez tu antenu chcem chitat z jedneho hot spotu... zviest to koaxialom do routra atd... neviem nejako ako na to.. dikes.(po pripade ak to nieje proti pravidlam presmerujtte ma na nejake forum kde su priamo na siete ludia atd:) )

//Obrázky do prílohy! Čítaj pravidlá!
////edit
v navode na router mam pisane ako sa da dostat do nastaveni routra... a volaco som spravil ...(nieco windows cel nainstalovat ci nieco pod.. a uz mi neslo sa dostat do nastaveni routra.. a ked kukam "opravu" tak kukam ze>>> //Obrázky do prílohy! Čítaj pravidlá!
////edit :minus: :!: Sorry za porusenie :!: :plus:
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: wi fi 24 decibel a router(prjimac)

Príspevok od používateľa hrban »

resetni router do pôvodných nastavení (vzadu je tlačítko reset, to drž cca 10 SEC keď je router zapnutý)
potom pripoj router káblom k PC a do prehliadača zadaj adresu 192.168.1.1 (možno máš inú ale toto je tak na 60% routerou takáto) dostaneš sa do nastavení routeru

2.)tam nájdi niečo ako mode a nastav AP
3.)potom site survey a pripoj sa na sieť akú chceš
krok 2 a 3 môžu vyzerať inak neviem ako má robené menu D.link, ten som ešte nikdy nenastavoval
fenon
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fenon »

hrban napísal:resetni router do pôvodných nastavení (vzadu je tlačítko reset, to drž cca 10 SEC keď je router zapnutý)
potom pripoj router káblom k PC a do prehliadača zadaj adresu 192.168.1.1 (možno máš inú ale toto je tak na 60% routerou takáto) dostaneš sa do nastavení routeru

2.)tam nájdi niečo ako mode a nastav AP
3.)potom site survey a pripoj sa na sieť akú chceš
krok 2 a 3 môžu vyzerať inak neviem ako má robené menu D.link, ten som ešte nikdy nenastavoval
ale je tu 1 problem.. w7 mi prisiel a vyhodil nieco zo sietou ze sa moze doinstalovat ci co to ked bol pripojeny router.. tak som to dal.. a na konci istalu mi vypisalo info tabulku volaco z IP ze je pouzivana uz ci nieco pod.. a teraz sa mi neda dostat ani cez prehliadac do routra.. a zobrazovacia lista v pravo dole mi ukazuje sietove pripojenie takto...

////edit uz som sa dostal nejako do setup menu ale d-link netusim ako nastavit... :(ako AP
Prílohy
Snímka.JPG
Snímka.JPG (8.22 KiB) 294 zobrazení
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

nebude to skor client mode?
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

AP je prístupový bod, čiže vysielač. Potrebuješ presne to, čo píše G0lDiER_, no ako som pozeral, tvoj router Client Mode nepodporuje.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

rataj s tym ze na druhej strane na hotspot AP bude malička antenka....cize signál bude + - bieda aka to je vzdialenost?
Napísať odpoveď