výber internetu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
miso1504
Novice
Novice

výber internetu

Príspevok od používateľa miso1504 »

potreboval by som sa poradiť pri výbere internetu. Bývam na dedine a dá sa tu zriadiť iba dslko a wifi internet. Internet potrebujem neobmedzený a do 15€ mesačne...
Zatiaľ rozmýšlam nad Slovanetom, len nemám s týmto internetom skúsenosti a čítal som o ňom dosť nepozitívne veci :? ale väčšinou sa to týkalo FUP a to teraz zmenili na 120GB na mesiac , preto sa potrebujem poradiť či sa tento internet oplati ( konkretne Rychlejší internet mini ) ...
teraz mám wifi internet od WAN slovakia a som s ním totálne nespokojný (výpadky, pomalá rýchlosť , vlastne za 2 roky mi nikdy nešiel tak ako mal). Za návrhy a rady vopred ďakujem :)
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: výber internetu

Príspevok od používateľa sundevil »

Slovanet urcite nie. T-com flatko sa do 15 eur nevojde. GTS ma za 14.70eur flat 2048/256 (maju fup v pracovnych dnoch od 7 do 19 - 1GB). SWAN ma za 14.90eur 2560/256flatko. Osobne by som som zobral asi SWAN (riesim podobny problem s pripojenim), len nemam s nimi este osobnu skusenost. Okrem toto mam doma GTSko, ale datovo obmedzeny net a ziadne problemy)
miso1504
Novice
Novice

ale možno ten slovanet bude už lepši kedže zvýšili FUP na 120GB a toľko má aj T-Com vlastne, ten S-wan má dobrú cenu ale tá agregácia je vysoká a GTS tak nad tým som rozmýšlal aj ja ale to fup mne tam niako nevyhovuje.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Tej agregacie by som sa bal najmenej. Daj si aj tu na fore hladat Slovanet a dobreho slova na nich nenajdes. Je to ta najhorsia volba najma pri dsl.
miso1504
Novice
Novice

diki za radu .. pozrel som si aj speedtesty čo tu dávali na fore ludia čo mali swan a celkom v pohode išiel ten internet, tak som sa rozhodol že si dám net od swanu predsalen je lacnejší a viazanosť tam je len 18mesiacov
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

dnes som si práve uvedomil aké mám šťastie na net :)
13€ mesačne, žiadna viazanosť, neobmedzený, rýchlosť takže tak :) maximálna spokojnosť :)
Napísať odpoveď