Možno by to s tebou aj chcela skúsiť, ale bojí sa, že niečo pokazí lebo k tebe necíti to čo ty k nej. To by mohol byť problém a mohol by vás prípadný rozchod rozdeliť. Takže na tvojom mieste si pre ňu v srdci nájdem miesto ale zároveň by som hľadal inú. Každopádne váž si ten vzťah čo s ňou máš...
Byť najlepším kamarátom niekedy bolí
-
KaptMichal
King
Re: Byť najlepším kamarátom niekedy bolí
Ja by som to videl inak. Podľa mňa to, čo ti povedala myslí vážne, ona ťa skutočne nechce stratiť, si pre ňu dôležitá osoba. Lebo vie, že ju skutočne miluješ. Povedala ti všetko tak ako cíti, narovinu. Ak k tebe teraz niečo cíti je to láska, ale láska súrodenecká... Samozrejme mohla by prerásť do lásky skutočnej, takej akú chceš ty ale neviem aká veľká šanca tam je.
Možno by to s tebou aj chcela skúsiť, ale bojí sa, že niečo pokazí lebo k tebe necíti to čo ty k nej. To by mohol byť problém a mohol by vás prípadný rozchod rozdeliť. Takže na tvojom mieste si pre ňu v srdci nájdem miesto ale zároveň by som hľadal inú. Každopádne váž si ten vzťah čo s ňou máš...
Prajem veľa šťastia.
zle si to pochopil, ona ho nemiluje, ona chce toho druhého.lollo napísal:doug
waw heh toto je ozaj uz vazne tazko povedat ako by soms a citil nemal som moznost take nieco zazit ale zase toto je take cudne chodi s inym a napriek tomu aj teba miluje co je dost zaujimave, opytal si sa preco vlastne chodi s tamtym chalanom? alebo kvoli comu robi? toto ma trosku zaujima alebo co tym sleduje lebo ako pisem je to zvlastne a ako to ze aj tak to nevidi ruzovo? to nie je zalubena? nejako mi to nesedi
inac som zvedavy co das dalej vyzera to velmi zaujimavo
drzim prsty nech sa podari to co chces
Aj tá moja vysnívaná zo strednej mi rozprávala, aký som pre ňu dôležitý a najlepší kamarát a ja som mal pocit, že už aj niečo bude, ale nakoniec veľký prd. Bol to len môj pocit, ktorý mi dával nádej vždy, keď niečo také vyslovila. Falošná nádej. Bola rada, keď bola so mnou, ale necítila potrebu ma stále vidieť. Tá tvoja možno aj chce, aby si na ňu zabudol, len ti to nechce povedať priamo, pretože si k nej strašne milý a zlatý a bla bla bla. Hľadaj chlape inde, v týchto vodách už ryby nie sú.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale ba tomu neverim sice mozno som naivny lebo take mam aj ja ale i tak ocakavam ze aspon jemu sa to podari zmenit a myslim ze podari
lebo take aby zenska povedala musi nabrat dost odvahy a add2 nieco ju prinutilo mna by zaujimalo preco ju to donutilo a to ze ho strati neberiem za odpoved to je bullshit
Čítanie naozaj zaujímavé, čoraz viac prestávam chápať ženám 
Neskúšal si si aj ty nájsť nejakú kočenu? Aby si videl, že ako zareaguje a možno z toho by si vyčítal viac
Neskúšal si si aj ty nájsť nejakú kočenu? Aby si videl, že ako zareaguje a možno z toho by si vyčítal viac
čomu neveríš? Dala toľko podnetov, že ho nechce, podľa mňa je to jasné ako facka.lollo napísal:ale ba tomu neverim sice mozno som naivny lebo take mam aj ja ale i tak ocakavam ze aspon jemu sa to podari zmenit a myslim ze podarilebo take aby zenska povedala musi nabrat dost odvahy a add2 nieco ju prinutilo mna by zaujimalo preco ju to donutilo a to ze ho strati neberiem za odpoved to je bullshit
Najprv si on vylial srdce, načo ona reagovala, že chce mať pokoj, lebo sa rozišla s priateľom a že ho má rada. Klasický úhybný manéver. Nechce ho raniť, tak mu nepovie ani nie ani áno. Pokiaľ ženská povie, že ťa má rada, tak ťa má rada ako kamaráta. Určite by nezahadzovala šancu, keby chcela aj ona jeho. Celú dobu jeho lásku kŕmi akurát falošná nádej. Mne napríklad stačilo aj malé objatie, keď sa na mňa usmiala, nedajbože mi dala pusu a povedala aký som zlatý a hneď som bol v siedmom nebi a nahováral si, že to musí niečo znamenať.
Po druhé, ona by asi nezačala riešiť s niekým iným, pokiaľ by chcela niekoho iného. Veď to je proti rozumu. Zase zopakovala, že ho nechce, ale chce toho druhého. To už je druhá facka, ktorá hovorí: "preber sa". Opäť nasledovalo pár teplých slov, ktorými chcela povedať, že je pre ňu dobrý kamarát, no nič viac nechce.
Teda ja si to takto vysvetľujem aj na základe toho, čo som zažil ja. Kľudne sa však môžem mýliť, nepoznám jeho, nepoznám tú babu, neviem, čo jej behá po rozume a čomu vôbec nechápem je tá veta na záver: "tak či tak ona to nevidí nejak ružovo aj kvôli vzdialenosti a aj celkovo." Načo s ním potom stráca čas?
-
Nicolas Black
Amateur
toto som pred par dnami spravil ja... uz som nemal síl... rok snazenia sa o holku.. a nic z tohoSweetko napísal:Ja neviem chalani, ale takéto príbehy ako ste tu vy písali na čele s daughom by moja psychika nezvládla. Proste by som musel zrejme zrušiť všetky kontakty s dotyčnou, inak by som bol v p... z toho každý deň.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..ja som to tiez spravil pred skoro mesiacom (po vyse roku takeho snazenia) a som rad, ze som to spravil..Hned nato prisla nova a clovek si trieska hlavu, ze preco nedostal rozum skorej..Zien je na svete vela, takze neserkaj sa s jednou..
Najlepšie čo baba urobí je oznámiť kamošovi, že si našla chalana ktorého ľúbi, týmto spôsobom si vytvorí okolo seba ochrannú atmosféru a už nikoho nepustí k sebe, už to nikdy nebude také ako to bývalo, aj keď povie že sa nič nemení, zmení sa toho v jej živote veľa... čo pre verného kamaráta veľakrát znamená koniec kamarátstva
.
Co uz laska nepribehne na rozkaz..
-
Nicolas Black
Amateur
najhorsie je. ked da prednost nejakemu chalanovi ktory je od nej cez 600km a poznaju sa vyse mesiac... az tak ze ide k nemu na vikend..
A vieš čo? Kresliť si tam nebudú...Nicolas Black napísal:najhorsie je. ked da prednost nejakemu chalanovi ktory je od nej cez 600km a poznaju sa vyse mesiac... az tak ze ide k nemu na vikend..
Chodí s niekým a tebe povie, že ťa má viac rada ako jeho?
Moja reakcia by bola nasledovná: Vstal by som. Povedal by som jej, že je k*rva najväčšieho rázu, odišiel, a zavrel vrátka bratríčku . Toto nie je možné, hovorte si čo chcete.
Aby toto povedala úprimne.
Moja reakcia by bola nasledovná: Vstal by som. Povedal by som jej, že je k*rva najväčšieho rázu, odišiel, a zavrel vrátka bratríčku . Toto nie je možné, hovorte si čo chcete.
Aby toto povedala úprimne.
No tak prečítal som si totok celé a vidím, že kamarát má rovnaký problém ako ja ... doslova rovnaký. A všetko to čo ti sem chalani napísali je pravda a Pinco to vystihol najviac. Presne to isté sa stalo aj mne. Celý čas som sa presviedčal, že to nemá zmysel a že sa snažím úplne zbytočne... ale stačilo aby som s ňou bol iba chvíľku a všetky tieto slová sa mi z hlavy vytratili a už som zase mal v srdci nádej. teraz už som pochopil, že to nemá absolútne cenu. Zostali sme najlepšími kamrátmi a zatiaľ nám to funguje 
Takže ak ti mám poradiť ja : "Klin sa klinom vyráža" . Snaž sa na ňu zabudnúť, ale takéto kamarátstvo sa podľa mňa zíde
Takže ak ti mám poradiť ja : "Klin sa klinom vyráža" . Snaž sa na ňu zabudnúť, ale takéto kamarátstvo sa podľa mňa zíde
-
Nicolas Black
Amateur
Diky za povzbudeniebegbeee napísal: A vieš čo? Kresliť si tam nebudú...
-
Kok
Light Professional
"Klin sa klinom vyráža" . Snaž sa na ňu zabudnúť, ale takéto kamarátstvo sa podľa mňa zíde
"
Presne povedane, takisto je to aj v mojom pripade .. zivil som v sebe iskricku nadeje ze to mozno vyjde ale pochopil som, ze sme proste kamarati.
Na druhu stranu, spoznavam jej kamaratky/spoluziacky cize na nieco je to dobre
Presne povedane, takisto je to aj v mojom pripade .. zivil som v sebe iskricku nadeje ze to mozno vyjde ale pochopil som, ze sme proste kamarati.
Na druhu stranu, spoznavam jej kamaratky/spoluziacky cize na nieco je to dobre