MIESTO NA HDD

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
nemsek
Novice
Novice

MIESTO NA HDD

Príspevok od používateľa nemsek »

Caute potrebujem poradit. Ja som mal disk rozdeleni na viac casti apotom som ich vsetky zrusil a siel namiesto XP nainstalovat vistu ale pri instalacii som si disk rozdelil zasa na 3 casti a na jednom som mal nainstalovanu vistu druhi bol na data a treti na xp. Ale ako prisiel WIN 7 tak som sa rozhodol nainstalovat ho. Zmazal som zasa vsetki particie lebo som uz nepotreboval vistu a chel som mat na win len potrebne miesto a nic naviac. takze som rozdelil hdd na 4 casti jeda 35GB druha 15GB a 2x 200GB ale v tom bol problem ze mi chibalo aj stale chyba cca 70GB miesta lebo am disk 600GB a proste skusal som to aj preinstalovavat a stale som tam ti 70 gb nenasiel proste neviem kde su a to mi zacalo chibat az po odinstalovani wisti.

PLS poradte mi co mam s tim robit DAKUJEM
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: MIESTO NA HDD

Príspevok od používateľa brm »

Hoď screenshot svojich partícií.. buď z Partition Magic aleob Acronis Disk Director alebo aj z obyčajného Windowsáckeho Správcu diskov (diskmgmt.msc)
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Hmmm, stačia dve partície, obvykle HDD na polovicu. Systém 300 a dáta 300, zmeniť sa to dá SW za chodu. Vistu radšej nie. A mať dva systémy Win na jednom HDD ? A na čo vlastne ? Daj si alebo XP alebo W 7 a Linux. A pošpekuluj radšej na rodnom jazyku.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jarda, naco sem davas taketo odpovede?
chalan sa pytal kde sa mu stratilo 7OGB a ty mu odpovies ze stacia 2 particie, netreba mat 2 os win na jednom hdd a aby pospekuloval na rodnom jazyku...mimochodom ty pracujes na matrike ked vies ze slovencina je jeho rodny jazyk?
naco je systemu 300GB? a co mas proti 2 windowsom? ja mam XP, Win7 a Ubuntu...
neviem ci si sa z niekym stavil ze budes mat na hojku 500 prispevkov za mesiac ale ako ich tak citam tak mi to tak pripada...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

jarda.j :lol: a čo tak sa pozerať aj na dátumy....myslím, že ten chalanisko to už má dávno vyriešené.
Napísať odpoveď