Kde si zalozit e-mail - pomoc
Najlepsi je Gmail, mne sa velmi osvedcil Centrum.cz.Hippiek napísal:mohli by ste poradit nejaky dobry mail? Nejaky bezpecny (cital som ze gmail nejako scanuje maily kvoli tomu aby vedel aku reklamu tam supnut) tak by som chcel nejaky bezpecny aby to nebolo scanovane, velkost nemusi byt obrovska..
A druha moznost je mat plateny mail stonline je velmi dobry.
Neboj sa budes spokojny freemaily a samozrejme platene maily su v pohode.
-
Hippiek
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja nehovorim ze scanuje reklamy! ja hovorim ze gmail scanuje maily aby vedel aku reklamu do mailu vlozit.Linkman napísal:Gmail nescanuje reklamy to je blbosť
aktuálny stav inboxu je : 2583.233316 MB
Is Google reading my email?
No. Google scans the text of Gmail messages in order to filter spam and detect viruses, just as all major webmail services do. Google also uses this scanning technology to deliver targeted text ads and other related information. This is completely automated and involves no humans.
toto mi pise na gmail....
Ľutujeme, ale toto nie je platné prihlásenie na Gmail.
Na Gmail sa nemôžete prihlásiť Vašim Google Účty užívateľským menom a heslom.
Gmail je v obmedzenom testovom období a je k dispozícii len pre malý počet účastníkov, ktorí pomáhajú v testovaní a v zlepšení služby, prv než bude k dispozícii pre širokú verejnosť.
Ak ste boli pozvaný na testovanie Gmailu a zatiaľ ste si nevytvorili Gmail účet, prosím kliknite na odkaz vo Vašom pozývacom emaily.
Ak ste boli pozvaný na testovanie Gmailu a už ste si vytvorili Gmail účet, prosím skúste sa znovu prihlásiť Vašim Gmail užívateľským menom a heslom.
hehe oni to este len testuju ale bude to super... teraz je 2,5GB schranka nemam ani paru skade zoberu tolko diskof.. ale bude to sranda...
Ľutujeme, ale toto nie je platné prihlásenie na Gmail.
Na Gmail sa nemôžete prihlásiť Vašim Google Účty užívateľským menom a heslom.
Gmail je v obmedzenom testovom období a je k dispozícii len pre malý počet účastníkov, ktorí pomáhajú v testovaní a v zlepšení služby, prv než bude k dispozícii pre širokú verejnosť.
Ak ste boli pozvaný na testovanie Gmailu a zatiaľ ste si nevytvorili Gmail účet, prosím kliknite na odkaz vo Vašom pozývacom emaily.
Ak ste boli pozvaný na testovanie Gmailu a už ste si vytvorili Gmail účet, prosím skúste sa znovu prihlásiť Vašim Gmail užívateľským menom a heslom.
hehe oni to este len testuju ale bude to super... teraz je 2,5GB schranka nemam ani paru skade zoberu tolko diskof.. ale bude to sranda...
-
Linkman
Darca
CouldNEX - tuto sa registruj
aktuána veľkosť inboxu
2587.550984 MB
Kód: Vybrať všetko
http://mail.google.com/mail/a-3a8a9f5461-823038e84c-92874cd1ed2587.550984 MB
-
nemesis3220
Expert
www.azet.skziva linka, precitaj si pravidla a ako pisat linky ==> basa 24 hod
kobalt
-
XilleR
Medium Professional
no mozno keby si mal gmail, bol by si este spokojnejsiTheEliTe napísal:Hm ja mam naa som spokojnyKód: Vybrať všetko
www.seznam.cz
-
Linkman
Darca
pozvánka
http://mail.google.com/mail/a-3a8a9f5461-aa570d0dca-f2cefbc5edprebieha tu diskusia o g-maily, tak dám svoje skúsenosti.
najprv som sa tomu bránil, lebo to je na skúšku a nevedel som, či to je sk. nevedel som sa rozhodnúť a zakladal som maily "jako blázen" (atlas.sk-cz, centrum.sk-cz, zoznam, post, pobox), ale potom som zohnal pozvánku (dakujem WOODY) a skúsil g-mail. hned ma oslovil, lebo je veľký a úplne jednoduchý. žiadne zdlhavé nestavovanie- zapneš a ideš. nemá skupiny, ale záložky a 1 správa môže byť označená aj 5 záložkami, takže ju tam máte raz a vypisuje ju 5-krát. hlavne je sk a prílohy (obrázky) roztahuje automaticky, takže hned viete, čo vám prišo.
samozrejme, že každý má iné požiadavky a aj na g-mail si treba zvyknúť, ale ja vrelo odporúčam. ak by niekto chcel, pozvánku mám.
najprv som sa tomu bránil, lebo to je na skúšku a nevedel som, či to je sk. nevedel som sa rozhodnúť a zakladal som maily "jako blázen" (atlas.sk-cz, centrum.sk-cz, zoznam, post, pobox), ale potom som zohnal pozvánku (dakujem WOODY) a skúsil g-mail. hned ma oslovil, lebo je veľký a úplne jednoduchý. žiadne zdlhavé nestavovanie- zapneš a ideš. nemá skupiny, ale záložky a 1 správa môže byť označená aj 5 záložkami, takže ju tam máte raz a vypisuje ju 5-krát. hlavne je sk a prílohy (obrázky) roztahuje automaticky, takže hned viete, čo vám prišo.
samozrejme, že každý má iné požiadavky a aj na g-mail si treba zvyknúť, ale ja vrelo odporúčam. ak by niekto chcel, pozvánku mám.