zmena ikony KMP playeru na WMP

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
peceman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

zmena ikony KMP playeru na WMP

Príspevok od používateľa peceman »

ahojte, prosím o pomoc.... skúšal som KMP player ale nepáči sa mi a chcem radšej WMP (možno je lepší, ale mne nevyhovuje- takže pomoc ohľadom "nemeň ho" nepotrebujem :wink: ) no a po odinštalovaní mi ostali všetky video ikony s logom KMP playeru- ten malý monitorík so žltou plochou- a chcem to späť na vzhlad ikon ako predtým- ako má WMP- ale iba súbory mp4, mov či mkv- avi ostal rovnaký ako predtým- čo mám prosíííím spraviť?? ďakujem, k :plus: samozrejmosť :)
Hensym
VIP
VIP

Re: zmena ikony KMP playeru na WMP

Príspevok od používateľa Hensym »

Meniť za WMP? ZA WMP?! Ach.

Ale no ok. Klikni pravým na MP4, MOV a MKV, daj vlastnosti, a zvoľ WMP ako defaultný program na spúšťanie tejto koncovky. Ak nepomôže, tak odinštalovať KMP a zmazať všetko o KMP cez regedit.

To ti ale seriózne vadia ikonky? :D
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Skús v nastaveniach WMP ručne asociovať video formáty, ktoré má prehrávať a potom reštartuj PC.
peceman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa peceman »

vymazal a odinštaloval som z PC ohladom KMP všetko- dal som na všetky videá aj aby sa otvárali pomocou WMP, avi videá majú v poho ikonku, ale ostatné, mp4, moc, mkv teraz dostali tú hnusnú aké je na screene- chcem aby bola ako predtým- nevie ju na nete nájst- bola v pozadí šedá a várazne bolo vidieť či je to mp4 alebo čo- bolo to tam čiernym naopísané... je to na windows xp (momentálne mám tento PC a dlhšie asi aj budem).... a neviem to zmeniť...

Hensym: áno, vadí mi to... je to o zvyku a ten monitorík aj tento další vzhlad ma serie :D

a ručne asociovať video formáty neviem ako...

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2013, 21:11)

//autoeditácia príspevku (09 Máj 2013, 21:12)
+ ako môžete vidieť, stále to vypisuje typ súboru KMPlayer ktorý už je odinštalovaný

//autoeditácia príspevku (10 Máj 2013, 12:58)
môžete zamknúť, vyriešené- všetky súbory iné než avi bolo treba na staviť na otváranie v MPC, potom dostali tú starú ikonku+ teraz keď som ich dal zasa na otváranie v WMP ostali rovnaké, takže konec.. :)
Prílohy
bez_názvu.JPG
Napísať odpoveď