Windows 7
Re: Windows 7
Ahojte
Mám taký problémik. Inštalujem si diagnostiku do w7 a po inštalacii mi vyhodí hlášku že nemôže otvoriť errorlog. Podla manuálu je to niečo s oprávneniami užívateľa že k danej zložke nemám potrebné práva. Problém je v tom že som prihlásený ako administátor a mam povolene všetky práva. Na starom pc s tym nebol vôbec žiadny problém a bol tam tiež w7. Neviete kde by mohol byť problém alebo čo skontrolovať?
Dôvod a riešenie problemu podla manualu:
2.11 Error when opening the error file à abort:
Reason: This error occurs with Windows XP because the user doesn’t have the correct
rights to change files in the directory C:\INPA\Bin.
Solution: The user needs “Power user” rights or the user needs the appropriate write rights
to the “INPA” directory.
Mám taký problémik. Inštalujem si diagnostiku do w7 a po inštalacii mi vyhodí hlášku že nemôže otvoriť errorlog. Podla manuálu je to niečo s oprávneniami užívateľa že k danej zložke nemám potrebné práva. Problém je v tom že som prihlásený ako administátor a mam povolene všetky práva. Na starom pc s tym nebol vôbec žiadny problém a bol tam tiež w7. Neviete kde by mohol byť problém alebo čo skontrolovať?
Dôvod a riešenie problemu podla manualu:
2.11 Error when opening the error file à abort:
Reason: This error occurs with Windows XP because the user doesn’t have the correct
rights to change files in the directory C:\INPA\Bin.
Solution: The user needs “Power user” rights or the user needs the appropriate write rights
to the “INPA” directory.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pise tam o vyssich pravach, teda pravach administratora, ktore mas. Skor by som videl problem v tom, ze to nie je urcite pre Win7, ale pre WinXP.
Prikláňam sa na stranu hojka, kamoš pod win7 nerozbehal ani WAG, ani Vivid. Musel si nahodiť XP do virtuálu a tam mu to beží bez problémov.
-
hrban
Addict
mne ide WAG krásne, stačí pravý klik na súbor a Spustiť ako správca poprípade pravý klik-> nastavenia-> kompatibilita a prdnúť tam win vista/XP a netreba winXP inštalovať ...
dostal som BSOD (tcpip.sys, tipujem to na chybu v ipv6 na wifi), tak si chcem stiahnut nove ovladace na wifi
Na stranke ASUSu si mozem stiahnut nasledujuce drivery:
Asus N53SN, Win 7 SP1
Na stranke ASUSu si mozem stiahnut nasledujuce drivery:
ktory z nich si mam stiahnut? HWinfo mi ukazuje Atheros AR9002WB-1NG Wireless Network Adapter takze bude fungovat len ten Atheros ze?Atheros Wireless Lan Driver and Application V9.2.0.458 (2012.02.21)
Intel(R) WiFi Wireless LAN Driver V13.3.0.24 (2011.01.17)
Azurewave Wireless Lan Driver and Application V9.0.0.222_7.2.0.45 (2011.01.06)
Asus N53SN, Win 7 SP1
-
hrban
Addict
skús priamo tento http://www.atheros.cz/atheros-wireless- ... 1&system=5
vydaný 2012-11-27 čiže tam bude nejaký rozdiel
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 12:28)
inštaluje sa ale manuálne cez správcu zariadení
vydaný 2012-11-27 čiže tam bude nejaký rozdiel
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 12:28)
inštaluje sa ale manuálne cez správcu zariadení
diky, uz som to nainstaloval a funguje 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Zdravím, chcem sa opýtať, prečo mi nejdú žiadne videá na nete.
Buď mi to vypíše: Vyskytla sa neznáma chyba, skúste neskôr, alebo mi to vôbec video ani nespustí.
Testované na Chrome,Firefox.
Buď mi to vypíše: Vyskytla sa neznáma chyba, skúste neskôr, alebo mi to vôbec video ani nespustí.
Testované na Chrome,Firefox.
Zdravím
Chcem sa spýtať či neviete ako vo Windows 7 zakázať automatický reštart po tom čo sa systém aktualizuje. po nainštalvoaní aktualizácií si počítač automaticky vyhodí okno kde upozorňuje užívateľa že za pár minút počítač reštartuje. No ak som si náhodou niekam odbehol a neuvidím toto varovanie všetká moja práca ktorá nebola uložená je v keli, pretože počítač sa potreboval reštartovať a nezaujímalo ho čo si o tom myslí používateľ. Neviete mi nejako pomôcť?
Chcem sa spýtať či neviete ako vo Windows 7 zakázať automatický reštart po tom čo sa systém aktualizuje. po nainštalvoaní aktualizácií si počítač automaticky vyhodí okno kde upozorňuje užívateľa že za pár minút počítač reštartuje. No ak som si náhodou niekam odbehol a neuvidím toto varovanie všetká moja práca ktorá nebola uložená je v keli, pretože počítač sa potreboval reštartovať a nezaujímalo ho čo si o tom myslí používateľ. Neviete mi nejako pomôcť?
dusik16.. pozri: http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... e427756ccc
Poznate nejaky jednoduchy Windows 7 calendar gadget, do ktoreho si mozem po kliknuti na datum napisat poznamku (nieco ako v mobile) ? Vsetky co som vyskusal tak sklamali.
chel by som sa spytat mam windows mam ho nabootovanie na dvd instalujem windows a pytami dake ovladace nevietemy pomoct ??
ake ovladace a kedy ti ich pyta
Pri instalacii winu.. Aj mne to robilo.. Skus zvova spravit dalsie dvd
-
PhYs0c
King
spojazdnim na tomto w7? http://www.alza.sk/msi-u100-wind-black- ... .htm#popis
xpcko ma uz sere
xpcko ma uz sere
-
PhYs0c
King
az na to ze mi nejde na 4gb usbcko nahrat iso...preformatovane programom a "we were unable to copy your files. please check your usb device and the selected iso file and try again."
co s tym?
co s tym?
Na inštaláciu OS z USB kľúča typicky existuje nejaký Tool, vygoogli niečo. Ono to za teba všetko spraví a správne.
-
PhYs0c
King
jj viem, uz som to tym raz robil na 8gb usb a islo to...windows 7 usb/dvd tool tym to robim, v 3 kroku mi ponukne moznost erase usb a nasledne ho formatuje a potom mi vypise hento..inak velkost usb mi ukazuje 3.7 a velkost isa 3.69 zeby problem?