Conversi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
skooty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Conversi

Príspevok od používateľa skooty »

:D :D :D heheh :D okej diki moc za vaše rady :) asi si ich teda nakoniec kupim :)
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Čo poviete na tieto? http://www.snowboard-online.sk/gallery/444460/
Nie sú skôr pre dievčatá? Hrozne sa mi páčia ale nechcem vyhodiť nemalú sumu za dievčenské. :D
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Su dobré

stačí si prečítať popis: "Unisex skate topánky Vans...."
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Na vansy sa vykasli to su predrazene sracky, na ktorych ti velmi pravdepodobne po "par" noseniach odide podrazka... Mne asi po 2 mesiacoch zacalo do nich zatekat a kedze vela mojich znamych su nadrzani z vansov, tak viem, ze aj oni mali podobne problemy... Ak sk8 tenisky, tak urcite adio/circa pripadne aj tie conversy...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

konversy nosia po vzoru Kurta Cobaina alternatívne zmyšlajúci ludia
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

1. Converse sú číny s hviezdičkou, 27x drahšie ako číny
2. Nie sú babské, ale aj pánske (resp., skutoční Páni nosia poriadnu obuv (: ...)
3. Nič proti vzhľadu týmto topánkam, len neviem prečo za to vy*ebať cez 50€, keď sú to fakt Číny, ktoré ťažia iba z názvu značky
4. Keď som ako decko vyšiel von s vysokými Čínami, kamaráti sa mi smiali, že som žebrák, dneska sú títo ľudia najviac IN,.. ALE - musí byť hviezdička, inak si žebrák
5. Autor témy by sa mal naučiť písať. Slovák, čo nevie písať, je hlupák. A je jedno, či má Adidas, alebo Converse, alebo žabky zo stánku s nafukovačkami.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hensym, Ak by si cital, tak je ta cena opodstatnena vydrzou a kvalitou :)
Neviem, ja som nosil zamladi tiez cinanky a bolo mi jedno, co si kto omne mysli, ako aj teraz mi je a vkuse bude.
Ked sa mi nieco paci, tak to budem nosit, aj keby sa ostatni na hlavu postavili.
Nie kazdemu totiz vyhovuju topanky, ktore su ako k saku a podobne. Treba si obut to, v com sa citi clovek super a nie to co je in.

Ale mas pravdu, ze v ostatnych veciach je to uz len oz nacke Converse, ked sa bavime o buzi taskach, kabelkach a neviem co vsetko som uz od nich na ludoch videl. Tam je to uz predrazene svinstvo.
Wonderwall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Wonderwall »

Ak si z KE, chod do Sportsdirectu vo velkom Tescu, po dlhom hladani som tam nasiel ciny ktore mali aj v mojej velkosti(47-48), znacka Lee Cooper za 15€ tusim, mali aj lacnejsie ktore sa mi pacili este viac ale bohuzial nemali moju velkost. Na margo ceny Converse, suhlasim s Henysmom, pride mi priserne prepalena, mam kamaratov ktorym sa Conversy za 50€ rozpadli po polroku a ciny bez ''hviezdicky'' im sluzia uz nejaky ten cas :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja som si Číny za 3€, respektíve nejakých 100 korún kupoval každý rok na telesnú, a keby mi nerástla noha, tak mi držia dlhšie. Kamarátom, ktorí mali Converse-y sa pri bežnom nosení poškodili tak, ako každé iné topánky.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

To mas ako so znackami elektroniky. Jednemu tak funguje a druhemu inak, takze asi podla chuti :)
By som tu mohol nadavat aj vo velkom na adidas ci nike botasky, ktore mi vydrzali ledva par mesiacov ale niekomu aj dva roky (odvtedy ich nekupujem).
Ked sa to cloveku paci, bol spokojny s tym v minulosti, tak nech si kupi. Ked ma daco sklame, tak tiez povacsine nedavam druhe sance. Vynimkou bola mp3ka, ktoru som mal a utopil po dvoch rokoch a novu rovnaku mi poslali vadnu. Ked som vedel, ze mi ficala predtym, tak po reklamacii (miesto vratenia prachov) prisla dalsia nova a funguje uz skoro rok.

Dalsia nevyhoda bola u cinasov klasickych, ze neviem co je to za latka, ale v tych mi strasne smrdeli nohy, nech som mal a robil cokolvek. A ponozkami ci teplom to nebolo. U tychto C.. sa mi to zatial nestalo. O "znackovych" trickach a celkovo znackovom obleceni radsej pomlcim.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hensym napísal:1. Converse sú číny s hviezdičkou, 27x drahšie ako číny
2. Nie sú babské, ale aj pánske (resp., skutoční Páni nosia poriadnu obuv (: ...)
3. Nič proti vzhľadu týmto topánkam, len neviem prečo za to vy*ebať cez 50€, keď sú to fakt Číny, ktoré ťažia iba z názvu značky
4. Keď som ako decko vyšiel von s vysokými Čínami, kamaráti sa mi smiali, že som žebrák, dneska sú títo ľudia najviac IN,.. ALE - musí byť hviezdička, inak si žebrák
5. Autor témy by sa mal naučiť písať. Slovák, čo nevie písať, je hlupák. A je jedno, či má Adidas, alebo Converse, alebo žabky zo stánku s nafukovačkami.
Tak s tymto uplne suhlasim :D Nechapem, ze to je teraz take IN a nosi to takmer kazdy druhy. Pre mna to furt vyzera ako nejake hnusne cinanky :) Tieto converse/cinanky + tie crocsky (ci ja k sa to pise) by som si v zivote neobul. Tieto dva typy obuvy nemozem jednoducho ani citit.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

conversi ci uz na chalanoch alebo babach su sexy ! skvely vyber, akakolvek farba nizke ci vysoke ;) ...na leto su super, aj ked ta nika rovna podrazka nieje pre kazdeho..
Prílohy
ja osobne by som volila takeho 39
ja osobne by som volila takeho 39
images.jpg (10.44 KiB) 1518 zobrazení
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Conversky sú fajn. Ľahké, pohodlné a nie sú to len tie klasické číny, sú rôzne typy. Na nákup týchto tenisiek odporúčam obchod na Kärtner Strasse vo Viedni, v bočnej uličke pri Burger Kingu. Luxusné ceny a super výber.
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

ja sa musim pridat, kupil som si conversy len na take lahke nosenie, ale poznate to :-D uz som s nimi bezal cez blatove pole, v snehu, v dazdi a stale su ako nove, neviem si ich vynachvalit :-)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Eritrea napísal:conversi ci uz na chalanoch alebo babach su sexy ! skvely vyber, akakolvek farba nizke ci vysoke ;) ...na leto su super, aj ked ta nika rovna podrazka nieje pre kazdeho..
Ak sa ti pacia dievcata alebo chlapci pod 17 rokov tak prosim :lol: conversy su absolutne mimo mody a retro styl nepovazujem za nieco moderne 8) nosia to iba skrachovanci a fetaci ktori sa nezmierili so smrtou Kurta Cobaina alebo deti co chcu byt cool tym ze su alternativne pricom to uz davno nieje alternativa :lol:
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

A co je teraz cool?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no nemyslim ze prave skrachovanci si obuvaju converse :lol:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Conversi nosím ako prezuvky v škole ..
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

to je blbost, clovek moze nosit cokolvek co sa mu paci, to co si o tom myslia ostatny mi moze byt fuk. conversy nosim cely svoj zivot a nikdy na nich nebudem stara :)
Jocry
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jocry »

Neviete o nejakom e-shope s original pravymi converskami ? SK/CZ alebo nejaky zahraničny ale s lacnym poštovnym. Alebo nejake napodobeniny ale lacne lebo nedam za fake 30e :)
Napísať odpoveď