Jej argument: Som pre ňu mladý

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Jej argument: Som pre ňu mladý

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked mas vela penazi si zaujimavy pre kohokolvek, ....
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

tak jak pise qwerty, momentalne mam par metrov od seba debilka, ktory nielen chodi s 38rocnou aby z nej tahal co sa da, lepi sa aj na spoluziaka co ma penazi po milu 3,14cu :samovrazda:
kathleen
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kathleen »

uplink napísal:axxis - skúsim v kocke. Ako to funguje u mňa. Za normálnych okolností je to tak, že sa chlap hrá na tvrďasa a keď príde na to, tak sa rozsype ako domček z karát. Nie je to nič za čo by sa mal chlap hanbiť, jednoducho sú to hormóny, duša/psychika ako taká. Dostať sa do opačného štádia s výhodami je to prave orechové. To znamená že esenciálne, vo svojej podstate máš 99% vecí fakt že na háku a len "hráš" citlivého. Teraz nie ako dvojtvárí hajzel - to určite nie. Avšak máš to ako odmenu, ako keď dostaneš niečo dobré navyše a nemáš z tej citlivosti, empatie, pozornosti, dobrotivosti a iných "pozitívnych" vlastností nosný pilier, ako má väčšina citlivých chlapov.

Ergo. keby som chcel, mám vzťah a som v ňom šťastný. Avšak nechcem, nemám naň čas, ani chuť. Výhoda: nepotrebujem ho, tak ako väčšina ľudí. Čo potrebujem je pravidelne jedlo, voda a bývanie + ako bonus by bodlo zdravie, keby bolo, ako som už písal dávnejšie, som naozaj a bez pretvárky jeden z najšťastnejších ľudí na svete.
berte si priklad, chlapi:) vo filme equilibrium bola pekna myslienka o tom, ze city su cloveku prinosom, ked ich vie racionalne ovladat, resp. im dava volny priechod len vtedy, ked uzna za vhodne.

//autoeditácia príspevku (21 Máj 2013, 21:26)
qwerty-xyz napísal:ked mas vela penazi si zaujimavy pre kohokolvek, ....
ano. v pripade, ze si si sam nahanobil majetok, ma zaujima tvoja podnikatelska strategia. je mozne, ze budes mojim konkurentom.:D
Napísať odpoveď