som tu nový tak sa trošku predstavím. Mám 17 rokov a niekedy v 15-tke som sa začal venovať veciam ako je reč tela, komunikácia medzi ľuďmi, manipulácia s nimi, atď... Na tieto témy mám už prečítaných aj pár kníh, skúšal som mnoho týchto vecí aj v praxi ale pri tej komunikácii mám stále problém. Nach sa snažím ako chcem nedokážem si tento skill nijako zlepšiť. Vždy keď s niečím začnem určím si nejaký cieľ. Pri tomto prípade to nebolo inak a trošku vám to popíšem ( niečo z mojej histórie)... Keď som bol ešte dieťa nebál som sa ľuďom hovoriť pravdu, ktorá sa im nepáčila. Samozrejme moje okolie na to pozeralo furt negatívne a hovorili mi nach radšej nič nehovorím. A myslím si, že tu nastal problém, ktorý má obmedzuje do teraz. Nie som človek čo má problém zaradiť sa do spoločnosti. Pokiaľ som v kruhu kamarátov debatujem, vtipkujem a pod. ale problém nastane v momente keď sa dostanem do spoločnosti ľudí čo nepoznám. Prestanú mi po rozume chodiť témy na rozhovor, vtipy,... akoby vo mne nastal dáky blok. A tu sa dostávam k tomu vytýčenému cieľu. Chcel by som sa dostať na úroveň, že sa budem dokázať s hocikým zoznámiť a normálne aj porozprávať bez toho aby som musel násilne v hlave vymýšľať témy. Absolútne neviem ako by som sa v tomto mohol zlepšiť keďže na diskotéky veľmi nechodím a dávať sa do reči s neznámou osobou niekde napríklad v krčme mi príde nezmyselné, možno aj riskantné pokiaľ to nie je sympatické dievča
Odpusťte mi štylistiku a pravopisné chyby ale píšem to na rýchlo...