obrázok s voľnými časťami v sebe
-
tomášHozlár
Zablokovaný
obrázok s voľnými časťami v sebe
ahojte... je možné spraviť obrázok v Photoshope, hocičoho, napríklad obyčajného kruhu v PNG. -takže iba kruh bez pozadia, tak aby mal v sebe prázdne časti- priesvitné napríklad kolečká ktoré budú mať tiež vymazané pozadie, takže sa budú správať ako PNG. obrázok z vonku a následne keď s nimi budem pracovať v AAE či Vegasi, budú sa chovať tie diery, voľné pristory v obrázku ako skutočné, takže bude vidieť čo je za nimi aj pri pohyboch a pod.?? ak to nie je dostatočne vysvetlené, pokúsim sa potom lepšie
K+
Re: obrázok s voľnými časťami v sebe
no vysvetlenie je strašné
ak chceš obrázok bez pozadia, tak to ide aj v PS... stačí umazať pozadie alebo v nejakom editore učiť farbu, ktorá bude priehľadná. a uložiť do formátu, ktorý podporuje priehľadnosť - napr. spomínaný png
ak chceš obrázok bez pozadia, tak to ide aj v PS... stačí umazať pozadie alebo v nejakom editore učiť farbu, ktorá bude priehľadná. a uložiť do formátu, ktorý podporuje priehľadnosť - napr. spomínaný png
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Toto?
- Prílohy
-
- obrazok-s-volnymi-castami-v-sebe.png (13.15 KiB) 727 zobrazení
-
tomášHozlár
Zablokovaný
hej také niečo, sorry za vysvetlenie, ale nevedel som ako to nazvať... nepotrebujem práve kruhy, to bolo najjednoduchšia možnosť na vysvetlenie- a aj tak nebolo nič moc, takže dobre že to nedopadlo horšie
budem potrebovať spraviť zložitejšie tvary, len som sa bál, či to bude v strihových programoch pracovať ako skutočná "vystrihovačka" a bude vidieť cez všetko priehľadný priestor, alebo či sa náhodou ten nenaviaže na oddelené priehľadné miesta... takže vďaka
len aby si niekto nemyslel, že sa mi to nechcelo skúšať a radšej som sa opýtal.. tak to preto, lebo momentále som na noťasi, PC odišla nejaká súčiastka (neviem čo) a na čas je preč... a potrebujem nejako začať kým sa opraví , aby som až potom týmto nestrácal čas- lebo je to celkovo dôležitá práca
K+ obom, ako som slúbil
len aby si niekto nemyslel, že sa mi to nechcelo skúšať a radšej som sa opýtal.. tak to preto, lebo momentále som na noťasi, PC odišla nejaká súčiastka (neviem čo) a na čas je preč... a potrebujem nejako začať kým sa opraví , aby som až potom týmto nestrácal čas- lebo je to celkovo dôležitá práca
K+ obom, ako som slúbil
stačí si dať do Phosothopu fotku, vystrihnúť všetko čo chceš- to vystihnuté ti ostane ako šachovnica, a dáš iba uložiť- dáš si názov a vyberieš vo výbere png.- ten je podľa mňa na to najlepší ale sú aj iné... a potom či si to dáš do modelovacieho, strihacieho alebo akéhokoľvek programu, bude to vystihnuté či na okrajoch, alebo vo vnútri obrázku ako keby tam bola skutočná dierka- čiže bude vidieť všetko cez ňu aj pri nejakých pohyboch alebo čím vi videu