Win 7 alebo win 8

Informácie o software, ankety...
pablo64
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Win 7 alebo win 8

Príspevok od používateľa pablo64 »

Ked nainstalujem ten Start8 tak automaticky to deaktivuje Metro ? Alebo ako mam tomu chapat ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Moja rada? Vyser sa na 7, a choď do 8. Sú lepšie. Na Metro si zvykneš. A na jeseň ZADARMO upgraduješ na 8.1.

Moja rada číslo 2? Vyser sa na rady ostatných, a skús oba. Daj tomu pár dní. Na 7 by som sa nevrátil.

A na záver otázka: Prečo si tam všetci drbete ten štart, a neskúsite si zvyknúť? To je typické zmýšľanie ľudí. Mnoho z vás si myslí, že to Metro sú pointless nezorganizované kocky, bez logiky. Omyl. Dá sa to skupinkovať, dá sa to triediť, na hlavnp plochu teda nadrbete 50-100 appiek podľa rozlíšenia bez toho, aby ste museli scrollovať, koľko ich takto dáte do Štartu? 10? 15? Ak náhodou niečo nenájdete, tam klikáte na všetky programy, kde má každý jeden priemerný užívateľ bordel ako sviňa, a hľadá to 15 minút. Ak nie, tak využívate Search, ktorý je úplne rovnaký ako na 8, proste začnete písať. Ak náhodou nehľadáte súbor, ale nastavenia, tak spravíte jeden namáhavý klik na tlačítko "Nastavenia". Yea. Strašný problém.

http://www.hojko.com/post1949456.html#p1949456
Tu som postoval ako vyzerá Metro u mňa. Dnes už trochu inak, premazal som hry, pridal potrebné veci a zmenil farbu. :D

A ešte si rýpnem: to fakt ľudia čakajú na 8.1, aby im po zapnutí naskočil Desktop a nie Metro? Nie je to jedno? Či už sme dospeli do štádia kedy aj ten jeden klik človeka unaví? Ja hocikedy zapnem PC, aby som niečo narýchlo pozrel cez nejakú Metro appku. Keby vám to malo bootovať priamo do Desktopu, tak ako je zvykom u bežného usera, mal b y tam 154 startup programov, ktoré by mu zhltli 35 sekúnd len po boote. Takto počítač pekne počká až kým sa sami nerozhodnete, že chcete pracovať v Desktope. Podľa mňa ideálna vec, a dúfam, že to nezmenia.
DVDcko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DVDcko »

Ja mám win 8. Má lepší dizajn, ľahšie sa s ním narába, ale je skôr na prácu. Na hry je dobrý win 7, lebo 8 ti nespustí niektoré hry. A nie je potrebný dotykový displej.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

pablo64 napísal:Ked nainstalujem ten Start8 tak automaticky to deaktivuje Metro ? Alebo ako mam tomu chapat ?
dá sa to tam nastaviť.. Vypnutie metra pri spustení, vypnutie všekých metro líšt, vypnutie metra pri stlačení štart kláves... Ja to mám nastavené tak že metro sa otvorí po stlačení pravej win klávesy.

DVDčko: ktoré hry W8 nespustí? Jediný problém osmičky je v nemožnosti vypnúť aera ktoré papká 120mb vram a grafiky s 512mb a menej vram budú mať problém
pablo64
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pablo64 »

OK dik, s Ramkou nemam prblem , mam 4 GB a 512 nvidia grafika :)
Napísať odpoveď