Kurzor sa zobrazuje vo videu aj vo fullscreen aplikáciách
Kurzor sa zobrazuje vo videu aj vo fullscreen aplikáciách
Čaute, mám problém, trvá už dlho. Spustím video na celej obrazovke, prípadne akúkoľvek fullscreen aplikáciu či hru, kurzor tam nie je (bavíme sa o hrách, ktoré kurzor nevyužívajú), a spravidla asi po 5 minútach sa mi kurzor objaví na jednom mieste, akonáhle s ním pohnem, zmizne, no pokiaľ ho neposuniem do rohu obrazovky, objaví sa a znova je to otravné. V podstate sa objavuje aj na boku obrazovky, no tam ho nevidno. Trvá to asi 3 mesiace, vo videu som si už zvykol, a podvedome pri spustení seriálu či filmu posúvam kurzor doprava, no niekedy zabudnem, a celkovo je to strašne otravné. Hľadal som na internete, no boli to samé problémy snímača myšky, a teda snímač samovoľne zaznamenával pohyb, môj problém je ale úplne iný. Neviete, čím to môže byť? Robí to na dvoch rôznych myškách, aj keď je otočená snímačom hore. Bude to nejaký sw problém.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kurzor sa zobrazuje vo videu aj vo fullscreen aplikáciác
Driver grafiky, driver k myske...
Ako som písal, dve rôzne myšky, dve rôzne drivere, prípadne žiadny driver.
Driver grafiky sa od kedy to robí zmenil snáď 4x.
Driver grafiky sa od kedy to robí zmenil snáď 4x.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skús toto
Try going into 'Control Panel' through the start menu, and accessing the 'Mouse' option.
Under the 'Pointer Options' tab, uncheck 'Display pointer trails' and press 'Apply'. (this seems to be a common issue)
Under the 'Pointers' tab, uncheck 'Enable pointer shadow'.
If you are running Windows 7, or possibly Vista (not sure about vista), go into the 'Personalization' option within Control Panel, and try switching the theme from 'Aero' to 'Basic'.
Ani Pointer Trails a ani Shadow zapnuté nemám. A som na 8, ktorý Aero už nepoužíva. Ale vďaka za tip. 
Nejaké iné rady?
Nejaké iné rady?
skusal si mysky strcit aj do ineho usb portu?
ak nepomoze tak preinstalovat Windows (pripadne pockat na 8.1)
ak nepomoze tak preinstalovat Windows (pripadne pockat na 8.1)
Huh, no to som teda neskúšal, skúsim.
Veru, na 8.1 si už škrtám dni v kalendári.
:3
Veru, na 8.1 si už škrtám dni v kalendári.