Sekanie Hier
Sekanie Hier
Dobrý deň, mám nový PC na hry, tak cca 3 týždne a všetko išlo v poriadku do predvčerajška. Zrazu mi začali sekať hry, ktoré išli úplne plynulo, nuž teraz sa to tak nedá ani z ďaleka povedať. Neviete čím to môže byť?
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sekanie Hier
prehrievanie? virus?
Tak na merači procesora mi to ukazuje pri hre najviac 41%, ale stále to skáče od 20% do tých 41%. A PC som kontroloval už 3 krát a nič nenašlo, teda jeden a to bola inštalačka z hry, ale tá je už odstránená a stále nič.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
1. full scan - Malware bytes anti-malware
2. skontrolovať teploty grafickej karty a procesora (samozrejme v záťaži a uvedom si že teploty za 2 sekundy dokážu podstatne klesnúť takže najlepší je program ktorý zaznamená najvyššiu teplotu)
3. resetnúť bios
4. skontrolovať frekvencie
2. skontrolovať teploty grafickej karty a procesora (samozrejme v záťaži a uvedom si že teploty za 2 sekundy dokážu podstatne klesnúť takže najlepší je program ktorý zaznamená najvyššiu teplotu)
3. resetnúť bios
4. skontrolovať frekvencie
Nepomohlo, no už som zistil, kde je problém. Ja hrám hry hlavne cez Steam, nie mimo a tu je problém. Normálne hry, ktoré nespúšťam cez Stream nesekajú, ale tie ktoré sú cez Steam sekajú. Je tu jedna podivnosť a to to, že keď odpojím internet, hry cez Steam idú normálne, no keď hrám so zapnutým internetom, tak sekajú ako obvykle.
Hľadal som už aj na internete, no nič nepomohlo. Skúšal som dokonca ísť aj do "KNIHOVNA" -> "Všetky Hry", jednu z toho som vybral, dal "Vlastnosti" -> "Obecncé" -> "Nastaviť možnosť spuástenia" a dal tam rôzne kódy, no žiaden z nich nepomohlo.
Skúšal som aj poprestavovať rýchlosť internetu v Steam, no nič.
Myslíte, že je problém s internetom, že nestíha alebo niečo iné?
Hľadal som už aj na internete, no nič nepomohlo. Skúšal som dokonca ísť aj do "KNIHOVNA" -> "Všetky Hry", jednu z toho som vybral, dal "Vlastnosti" -> "Obecncé" -> "Nastaviť možnosť spuástenia" a dal tam rôzne kódy, no žiaden z nich nepomohlo.
Skúšal som aj poprestavovať rýchlosť internetu v Steam, no nič.
Myslíte, že je problém s internetom, že nestíha alebo niečo iné?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vypni komunitu v hre
Aj to som urobil a nepomohlo.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
obnov windows
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús vypnúť synchronizáciu.
Myslíš Steam Could synchronizáciu?
ten procesor teda "na hry" nie je 
Fajn, zistil som, že hry mi nesekajú len na Steam, ale aj normálne. Všetky hry ktoré sú pripojené na internet.
Keď internet vypnem, všetko frčí parádne ako má, no keď zapnem, všetky hry ktoré sú cez internet mi sekajú..
Čím to môže byť? Slabý internet alebo niečo?
Keď internet vypnem, všetko frčí parádne ako má, no keď zapnem, všetky hry ktoré sú cez internet mi sekajú..
Čím to môže byť? Slabý internet alebo niečo?