Pls HELP !
modra obrazovka s textom...
Re: modra obrazovka s textom...
Mám ten istý problém, ale ešte niečo ku nemu... neviem či súčasťou tej chyby aj 000000000:D tu je screen ako vyzera moj BIOS
http://img214.imageshack.us/img214/2055/asddj.jpg a keď reinstalujem windows tak reštratne PC kedy chce nikdy inštalácia neprebehne... a potom ked zapnem PC bez CD zase mi ta blbost naskuje niekedy aj zase pokračovanie inštalácii...
takže nechápem....
Pls HELP !
Pls HELP !
-
vikko78
Medium Professional
veď už ten bios hovorí, že niečo nie je v poriadku. skus vymeniť baterku, vyresetovať bios, poprípade preflashuj bios na novšiu verziu, ale aj tak si myslím, že odchádza základná doska....
-
vladko3007
Medium Expert
zajov problem je vyrieseny robila to graficka karta,tak keby nahodov aj vam to robilo tak budete vediet. 
ahojte mám strašný problém súvisí s týmto .... ja mám na ploche jeden dôležitý dokument a zničoho nič mi začalo toto robiť stáre resetovať a tá modrá obrazovka .... takže to nesmiem preinštalovať prosím vás ak by ste mi vedeli pomôcť tak mi prosím napíšte na pokec na E-mail [email protected] ..... prosím velice pekne ....
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Z nicoho nic to nebude..Asi ti odisiel daky HW, alebo virus? Aku mas chybu na tej modrej obrazovke?
nazdar chlapi
Mam win 7 64bit a v poslednom čase mi vyhadzuje modru obrazovku s tymto stop 0x0000124
Neviete čo to može byť za chyba ?
Priložil som aj dmp
Mam win 7 64bit a v poslednom čase mi vyhadzuje modru obrazovku s tymto stop 0x0000124
Neviete čo to može byť za chyba ?
Priložil som aj dmp
- Prílohy
-
- 061513-13384-01.rar
- (20.49 KiB) 67 stiahnutí
skusal skusal jasne ale neviem po anglicky a v slovencine som nic nenasiel
Iba daco co som pochopil tak tam bolo nieco o taktovani
Iba daco co som pochopil tak tam bolo nieco o taktovani
modrá obrazovka, nepomohol ani reinstall
Pekny den prajem,
povedal som si, ze toto uz bude posledna moznost niekde napisat, nikto mi doteraz ani po mesiaci nevie poradit a neviem ako dalej. Uz dlhsi cas mi moj notebook pada stylom modrej obrazovky. Niekedy je hore na nej napisane MEMORY_MANAGMENT, inokedy zase BAD_POOL ( tam hore kde zacina text modrej smrti ). Ovplyvnuje to aj notebook, stale nieco aktualizuje, pri kazdom vypinani pc je dole vykricnik ( mam win7 ). Tak som ho dal kamaratovi na reinstall, kompletne sformatoval windows a preinstaloval windows ( dokonca asi 4x pretoze nechcelo zobrat instalacku, tak sme museli zohnat druhy ). Zohnal som druhe CD a teraz mam nainstalovany win 7 64bit. Mimochodom pc je este v zaruke rok aj pol, ale myslel som, ze tym, ze ho renstalneme a sformatujeme sa problem vyriesi. Ale deje sa to dalej. Ked som sa snazil spustit hru ( konkretne League Of Legends ). Tak isla, no po nejakych 3-4 hrach spadla s nazvom BUG SPLIT a deje sa to do teraz pri kazdom spusteni. Nechapem uz co tam moze byt. Takisto mi neustale pada Chrome ato bol win kompletne preinstalovany na inu verziu. Dakujem vsetkym, kto si aspon precitali. Za dobru radu som ochotny aj zaplatit, len to chcem dat konecne do poriadku.
btw- stiahol som aj bluescreen, davam vypis, co pise.
povedal som si, ze toto uz bude posledna moznost niekde napisat, nikto mi doteraz ani po mesiaci nevie poradit a neviem ako dalej. Uz dlhsi cas mi moj notebook pada stylom modrej obrazovky. Niekedy je hore na nej napisane MEMORY_MANAGMENT, inokedy zase BAD_POOL ( tam hore kde zacina text modrej smrti ). Ovplyvnuje to aj notebook, stale nieco aktualizuje, pri kazdom vypinani pc je dole vykricnik ( mam win7 ). Tak som ho dal kamaratovi na reinstall, kompletne sformatoval windows a preinstaloval windows ( dokonca asi 4x pretoze nechcelo zobrat instalacku, tak sme museli zohnat druhy ). Zohnal som druhe CD a teraz mam nainstalovany win 7 64bit. Mimochodom pc je este v zaruke rok aj pol, ale myslel som, ze tym, ze ho renstalneme a sformatujeme sa problem vyriesi. Ale deje sa to dalej. Ked som sa snazil spustit hru ( konkretne League Of Legends ). Tak isla, no po nejakych 3-4 hrach spadla s nazvom BUG SPLIT a deje sa to do teraz pri kazdom spusteni. Nechapem uz co tam moze byt. Takisto mi neustale pada Chrome ato bol win kompletne preinstalovany na inu verziu. Dakujem vsetkym, kto si aspon precitali. Za dobru radu som ochotny aj zaplatit, len to chcem dat konecne do poriadku.
btw- stiahol som aj bluescreen, davam vypis, co pise.
-
Grim
Darca
...MEMORY MANAGEMENT ukazuje na problém s RAMkami...otestuj ich buď s memtestom, alebo ešte lepšie s Memtest86...ešte môže byť chyba v poškodenom disku, ten otestuj programom HD Tune a daj sem screen zo záložky Health a Error scan...
Tak skusil som to, stiahol som memtest, vypol vsetky aplikacie a asi po 2 sekundach hned error. Vyskocilo tych errorov asi 20, tak som musel ukoncit proces memtestu, vzdy ukazoval error s inym cislo, pre priklad posielam prve dva do prilohy.
-
Grim
Darca
...tak je to jasné...chybné ramky...buď poslať v rámci záruky na výmenu, alebo si na vlastnú zodpovednosť kúpiť nové ramky...ramky si môžeš vymeniť aj sám doma, ak si trochu počítačovo technicky zručný...
Uz len dodam, ze HD Tune mam teraz spusteny, zatial je polovica vyscanovana a je to zatial v poriadku, takze to bude v tych ramkach.
Pokial teda naozaj... uz sa len spytam, ci mi to v ramci zaruky vymenia, ked uz som si ''dovoli' reinstal windowsu z normalneho za fake?
Pokial teda naozaj... uz sa len spytam, ci mi to v ramci zaruky vymenia, ked uz som si ''dovoli' reinstal windowsu z normalneho za fake?
-
Grim
Darca
...vymenia (teda mali by), na toto nemá Windows žiadny vplyv...a oni sa nemajú čo starať do toho, čo ty máš na HDD a či to máš legálne...